4 hónapja szültem szoptatás és gyógyszer mellet késhet még a menstruáciom? Nagyon fontos lenne. Vagy már be kelett volna állnia
Figyelt kérdés
2008. ápr. 15. 18:40
1/6 anonim válasza:
Szia!
A gógyszert, amit szopi alatt szedhet az anyuka szünet nélkül kell szedni.Vagyis míg szopiztatsz nem fog megjönni. Én így tudom.
2/6 anonim válasza:
Mit jelent, hogy késhet? Megjött már, de rendszertelen, vagy egyáltalán nem jött meg?
Nekem a lányom 10 hónapos korában jött meg, aztán egy hónap kimaradt teljesen, és azután volt a második. De gyógyszert én nem szedek.
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a szoptatás alatt egyáltalán nem jön meg. A szoptatós fogamzásgátló mellet meg pláne nem, legalább is amennyire én tudom. Én nem szedtem ilyet. Viszont amíg szoptattam (3 és fél hónap), az alatt nem jött meg, négy hónapos volt a fiam, amikor először megjött, utána egy fél hónapot késett, most már remélem beáll rendesen.
4/6 anonim válasza:
Ém se szedek semmit és nem is jött meg a menstruációm. 3 hónapja szoptatok.Remélem nem is fog egy darabig, így jóóó.Nincs vele nyűg.Úgy tudom amíg szoptat az anyuka nincs havi, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne termékeny!
5/6 anonim válasza:
Mindenkinél máskor jön meg "elözször".Tesómnak 6 hónapra,a barátnömnek 6 hétre,nekem meg azt mindta a doki(10 héttel szülés után),hogy 2-3 hét és meg fog jönni a mensim,mert a nyák már fejlödik,így vigyázni.
6/6 anonim válasza:
Nekem sem jött még meg, mivel szoptatós fogamzásgátlót szedek, amit folyamatosan kell szedni, tehát nincs szünet, így nem tudsz menstruálni.Viszont köztes vérzésem volt, ami 2 napig tartott.Ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!