Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig adhatom oda szobahőmérs...

Meddig adhatom oda szobahőmérsékletű anyatejemet a babámnak?

Figyelt kérdés
Most vettem ki ahűtőből, egy kicsit rámelegítettem, de nem meleg,csak közben bealudt a kislányom. Nagyon nem szeretném kiborítani.
2012. ápr. 2. 08:57
 1/5 xStefix ***** válasza:
Szobahőn (25 fok) 6-8 órán át tárolhatod.
2012. ápr. 2. 09:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Akkor hagyjam kint, és a következő etetésnél odaadhatom, ugye?
2012. ápr. 2. 09:23
 3/5 xStefix ***** válasza:
Ha nem akarod újra melegíteni, akkor hagyhatod. Sőt, úgy tanultam legutóbb, hogy a szobahős anyatejet egyáltalán nem is kell melegíteni, ha a baba úgy is elfogadja. Így még kevésbé sérül az összetétele.
2012. ápr. 2. 09:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. ápr. 2. 09:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Igazabaol kicsit pontositanek. 25 fokIG szabad odaadni 6 oran belul, de 25 fok felett nem szabad tarolni. Szoval pl. nyaron, amikor bent is 30 fok van, semmikepp ne add oda masodik eteteskor, hanem onts ki.
2012. ápr. 2. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!