Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha kipróbálom a görögszénamago...

Ha kipróbálom a görögszénamagot tejserkentésre nem durrannak be tőle a melleim?

Figyelt kérdés
Úgy értem nem lesznek benne csomók mint amikor volt a tejbelövelés? Mennyivel lesz kb. több tejem? Most vagyunk 13 naposak, és alig van 10ml tejem,van, hogy annyi se sajnos főleg tápszert kap a babám. Számíthatok rá, hogy több tejem lesz?
2012. márc. 29. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Nézd, én is használtam, de nekem becsomósodott tőle, ugyan serkentette, de nem tudott kijönni a tejcsatornákon. Vizsont te még nagyon az elején jársz, ilyenkor természetes, hogy kicsit gyulladt, csomós. Nálam ez kb. 4 hónapos koráig tartott heti szinten, aztán 6 hónapos koráig kb. 10-15 naponta. De én extra eset vagyok.

Viszont ha hajlamos vagy rá, és látod, hogy csomósodik a serkentéstől, akkor azt ajánlom, hogy ne serkents, mert egy erős mellgyulladás lehet a vége, valamint még kevesebb lesz a tejed, mint előtte. A 10 ml is 10 mili, naponta 8-szor már 80 mili. Szóval fel a fejjel! Nálam úgy múltak el leghamarabb a csomósodások, hogy abbahagytam a non-stop cicin levést, more milk kapszulát és tejserkentő teákat. Valamint Lecitin tablettát szedtem.

2012. márc. 29. 11:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem 10 ml-ből nem lesz hirtelen annyi, hogy csomós legyen. Nekem nem lett tőle, viszont sajnos a babának fájt a hasa a görögszénamagtól.

A csomósodásnak egyébként főleg az az oka, hogy a baba nem szív rendesen, illetve anyuka kimerült. Ha sokat pihensz, és a baba sokat van mellen, akkor nem lesz ilyen gond.

Ja, és én nem hordtam melltartót, mert az valahogy mindig elszorította a mellem. Pedig mondják, hogy kéne, mert lógni fog, de nekem akkor mindig begyulladt a mellem.

2012. márc. 29. 18:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát csak keveset csináltam,eddig semmi hatása, sőt szerintem már annyi sincs amennyi eddig volt.
2012. márc. 30. 10:31
 4/4 anonim ***** válasza:
minimum 6 kapszula max 15 naponta... sokan ott rontják el hogy keveset vesznek be belőle... és csodálkoznak ha nincs hatása... pedig van!!!!
2012. máj. 9. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!