Hogy lehet azt megkulomboztetni egy ujszulottnel hogy az ehseg miatt sir es nem mas baja van?
Szerintem csak kísérletezéssel, próbálgatással és egy idő után tudni fogod. Én is úgy csináltam, ha sírt, cicit kapott, ha nem segített pelust néztem, ha ott sem volt probléma, dajkáltam. A cici nem csak éhséget csillapít, egy újszülöttnek az a biztonság, az anya közelsége, nyugtató, fájdalomcsillapító, tehát minden ami jó. Az én babám nagyon cicis volt (még mindig) és csak akkor szopcsizott, ha éhes, szomjas volt, de sokat cumizott. Az elején ha sírt, csak ez nyugtatta meg. Sosem volt hasfájós. Elvileg egy kisbabát nem lehet túletetni, de ismerősöm babája sokat és sokszor evett, ő ezért lett hasfájós (dokihoz vitte, ott derült ki). Kell egy kis idő mindenkinek mire kiismeri a babája szokásait, sírásait, ez mindenkinél változó. Az újszülött mindenért sír, ez az egyetlen kommunikáció a számára: éhes, szomjas, álmos, fáj valami, anya hiányzik, pelus, fázik, melege van, stb. Ez ilyen, ki fogod tapasztalni!
Boldog babázást!
ajánlom a suttogó olvasását és a rendszer kialakítását ezzel tudsz majd következtetni...
minden jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!