Ébresszem fel, hogy kétóránként egyen? 3 hónapos
3 hónapos a babám és a dokink szerint olyan típusú baba, akinek nem lesz elég az anyatej hamarosan. Nem igényli, de ha a 3 órás etetéseket 2 órásokra cserélném? Bár félek attól, hogy nehogy hasfájós legyen és kismangalicát sem szeretnék...
63 cm és 6200 gr.
szerintem ne ébreszd föl őt! ha gyarapszik, akkor semmiképp
én soha nem ébresztettem a fiamat enni
zerintem hagyd aludni és csak akkor etesd, ha igényli. Fölösleges olyan problémát kezelni ami még nem jelent meg.
Ha szeretnéd, próbálhatsz fejni két szoptatás közt keveset, a napi adagot összegyűjteni, lefagyasztani, hogy ha már nem elég amit "termelsz" akkor azzal tudd pótolni.
Az én lányom 3 hónapos múlt egy hete és "csak" 5550 gramm és 63 cm (4 kilóval született), eszik, amikor enni kér.
Az enyém nem hízik hetente sokat, de ilyen hülyeséget, már bocs. de a mi nem dokink szerintem soha nem mondana, hogy nem lesz elég az anyatej.
Szerintem fel ne ébreszd, ha éhes, úgyis felkel.
Olyan formás baba és nem hasfájós és a bőre is szép. Vannak hurkái, de nem olyan nagyok. Nem sírós,kiegyensúlyozott babának tűnik, bár a szopizásokat úgy kezdni, mintha soha nem evett volna, de 2 perc után már normálisan szopizik. Össze vissza mennyiségeket eszik.
Most mennyire kell szentírásnak venni azt a szabályt, hogy testsúly X 150 és elosztva az etetések súlyával???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!