Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitol van az hogy egyik nap...

Mitol van az hogy egyik nap tobb maskor kevesebb a tejem?

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 07:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem az szerint szokott változni,hogy melyik nap mennyit eszek.Ha sokat eszek és iszok,akkor rengeteg van,folyik magától,ha nincs étvágyam vagy nem érkezek rendesen enni,akkor csak kínlódik szoptatás közbe a fiam,mert kevés van.
2012. márc. 28. 07:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is erre próbálok rájönni... Még azt veszem észre, hogy az is számít, mennyit sikerül pihenni, és mennyire tudok nyugodt maradni.
2012. márc. 28. 08:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Valoszinu hogy a pihenes miatt akkor,meg a folyadekbevitel miatt is.Remelem rendbejon es lesz meg tejem,meg pici a kislanyom, 4 hetes .
2012. márc. 28. 09:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Én csak a napi 3-4 liter folyadékra figyelek, azon kívül semmi nem ugyanaz: minden nap másként eszem, sokszor nincs is étvágyam, és a napi mozgás/házimunka is változó intenzitású. De nem vettem észre még, hogy utóbbiak befolyásolnák a tejtermelésemet.
2012. márc. 28. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!