Meddig számít normálisnak a szoptatás?
Na kérem szépen, aki ezt idáig bevette annak kéne orvoshoz mennie. Emberek komolyan, ilyet bekajálni. Egyébként nem vagyok idióta bunkó, csak megmosolyogtat, hogy van akinek ez egyáltalán valóságként fordul meg a fejében. De most komolyan...
Egyébként szerintem ennél húzósabb kérdéseket tesznek fel, a 10 éves kiscsávók meg kislányok akik már nagylányosan akarnak szexelni, csak fogalmuk sincs semmiről. (Pl interneten keresztül lehet-e terhes) Gondoltam én is leszek ilyen okos, de ennél a kérdésnél van durvább. A szobába szarós srác barátnőjéről nem tudom olvastatok-e.
Na minden jót, és nem kell minden baromságot elhinni...
A 22.07-es vagyok!
Nem, "kedves" Kérdező, Neked kellene orvoshoz menned! Én az első perctől kezdve azt mondtam, hogy ez egy baromság és csak valami idióta hülyéskedik és lám csak, igazam lett!!!!!!!!!!!!!
Ez a fórum nem arról szól, hogy Te itt játszhasd az Okostónit! Nekem pl. egy 4,5 hós kisfiam van és a vele kapcsolatban felmerült kérdések miatt fordultam ehhez a fórumhoz és eddig még egyáltalán nem csalódtam benne, mindig kaptam segítséget!
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Húzz innen jó!!!
Ja és még egy kérdés, de ez már nem hozzád! Hol vannak ilyenkor a moderátorok?? Miért nem törlik ki az ilyen lehetetlen kérdéseket?? Bezzeg abba ami fontos lenne belepiszkálnak!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!