Honnan lehet tudni, hogy most már le kell-ene szoktatni a gyereket a cicizésről?
Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 06:46
1/3 anonim válasza:
Ha már eszik rendesen a gyerek gyümölcsöt,főzelékeket,akkor fokozatosan leszokik magától is.
2/3 anonim válasza:
ha mar eszik mindent rendesen, onnantol csak pszichesen fontos a szoptatas. Ha ez neked teher, akkor nyugodtan elkezdheted leszoktatni, ha nem teher, akkor meg hagyhatod nyugodtan, ilyenkore mar nem lesz "hozzad kötve" a cici miatt, ha a nagyinal van es barmit megeszik, nem fog hisztizni a cici miatt. Nalunk 1,5 eves koraig cicizett a nagy, akkor egy szo nelkül magatol nem kerte mar a cicit (ilyen korban mar soha nem nyomtam be a szajaba, ha keri, ha nem, neki az esti alvashoz, es regel ebredeshez "kellett"), aztan egyszer csak nem kerte többet (lehet, hogy megerezte, hogy en akkor jutottam el oda, hogy ez mar nekem sok volt)
3/3 anonim válasza:
Azt majd Ő fogja megmondani:) elutasítja és nem kéri mjd a cicit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!