Hogyan apasszam el a tejem?
Kislányom 1 éves elmúlt, sajnos már nem nagyon hajlandó szopizni. Ha nagy nehezen ráveszem, mindig jól megharap, megcibálja, utána 1-2-t szív és kiköpi. Ha lefejem sem eszi meg cumisüvegből. (hozzá kell tennem, hogy 3,4 napja sztrájkol, de harapni előtte is harapott, csak akkor még "csak" alul volt 2 foga, a felső most bújik ki.)
A melleim már iszonyatosan fájnak, lefejni nem tudom teljesen, 40-60 ml-nyit sikerül csak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
A negyedik válaszoló javaslatát követtem, úgy hogy kb. 40 ml-ről indultam. 3-4 nap volt az egész.
Köszi! Igazából még lelkileg is fel kell készülnöm, mert nagyon hirtelen jött ez a sztrájk. :(
Anno mindig azon rimánkodtam magamban, hogy 6 hónapig sikerüljön, utána, hogy csak még eddig, csak még addig tudjak szoptatni. A végén azon gondolkodtam, hogy olyan másfél éves kora körül kellene elkezdenem az elválasztást, de úgy látszik, eldöntötte nélkülem... :(
ne kínáld tovább a gyereket ha nem akar!
Ha lefejed a tejet mindig újratermelődik az a mennyiség. Tehát fejni se fejd!
Ha feszül akkor ne melegvízzel!!! enyhítsd aza csomókat oldja és a tej újtjának segít, hanem hűsítsd!!!
Pár nap alatt elmúlik a feszülés és a tej is elapad!
Kedves 5!
Az teljesen normális, hogy hónapokkal az utolsó szopi után is jön még néhány csepp nyomásra. Emiatt nem kell gyógyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!