Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatos anyukáknak lehet...

Szoptatos anyukáknak lehet inni 3:1-bent?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 8. 10:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az instant kávéra gondolsz? Szerintem lehet.
2008. ápr. 8. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én minden reggel iszom egyet s semmi baj. Figyeld a babádat, nagyon ritkán előfordulhat élénkség tőle, akkor majd abbahagyod.
2008. ápr. 8. 12:12
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Én is ittam de ha lehet ne chibót, vagy nescafét mert abba eelég sok koffein van .Próbáld meg pl a cooposat, akkor nemfogja a babád megérezni.Bizti nem lesz álmatlan.
2008. ápr. 8. 12:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Én rendes kávét főzök reggel, néha ebéd után is, és a babám még ezt sem érzi meg. Alszik, nyugodt, minden rendben. nagyon kevés koffein megy át a tejbe.
2008. ápr. 8. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is iszom minden nap sőt néha még főzött kávét is és nincs vele gondunk.
2008. ápr. 8. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is ittam naponta egy-két tejes kávét. de általában közvetleül szoptatás előtt, hogy ne jusson túl sok a tejbe.

Mert amíg belőlünk felnőttekbő 4-5 óra alatt távozik a koffein hatása, egy kisgyerekben kb 4 napig tart a hatása.

Azt olvastam valahol, hogy ha azt látod a picin, hogy nagyon élénk, keveseket alszik, vagy nehezen alszik el, akkor érdemes egy hétre leállni és megfigyelni a hatást! - ha azt látod, hogy "elvonási" tünetei vannak 3-5 napig, és utána minden nyugodt, és harmónikus, akkor érdemes leállni vele. Nálunk sosem volt gond. De én terhességem alatt is ittam ugyanenyit.

2008. ápr. 8. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Butaság hogy a főzött kávéból kevés koffein megy a tejbe.Én Cólát ittam és észrevehető volt a lányomon.Volt időm kitapasztalni, 2,5évig szopizott.A coop-os 3in1 jó ötlet.
2008. ápr. 8. 16:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Én írtam a főzött kávét, érdekes módon a kólát már észrevettem a lányomon, szerintem abban valami más is van...
2008. ápr. 9. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!