Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kisebesedett mellbimbóval mi...

Kisebesedett mellbimbóval mi a teendő?

Figyelt kérdés
Most láttam, hogy egy icipicit sebes.Egy hetes a babám.
2012. febr. 17. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet venni bimbóra kenöcsöt amivel betudod kenni és attol függetlenül a pici nyugodtan szopizhat vagy kamillával is borogathatod
2012. febr. 17. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Anyatejet hagyd rajta megszáradni, az is segít.

Jó rá a Sudocrem és a Garmastan kenőcs is.

Foglalkozz vele, nehogy még durvább legyen és fájdalommal járjon a szoptatás.

2012. febr. 17. 18:57
 3/6 sumergo ***** válasza:
A DM-ben van rá gyógynövényes kenőcs (Babylove), azt nem kell lemosni sem szoptatás előtt. Nagyon jól helyrehozza, és mikor sokat volt cicin a babám, kicsit érzékeny volt tőle a bimbóm, utána bekentem vele, nagyon jó volt rá!!
2012. febr. 17. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem kísérleteztem minden félével. Philips avent, drága de használt 1 nap után. És mivel rá van írva, hogy nem kell lemosni(de én lemostam) így biztos voltam benne, hogy nem kerülhet a baba szervébe semmi. Mert hiába mosol le más kenőcsöt, hiszen beszívódik a bimbódnál és a tejjel bejut.
2012. febr. 17. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Kamilla borogatás nyugtat, de jobban kiszárítja a bőrt, körömvirág borogatás inkább, az nem szárít, de nyugtat.
2012. febr. 17. 22:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm!
2012. febr. 18. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!