Ha a kézi mellszívóval nem tudom kiszívni a tejet, megérné elektromosat venni? Azzal sikerülne?
Figyelt kérdés
Sokat kell fejnem.2012. febr. 14. 15:45
1/5 anonim válasza:
Nekem nagyon kevés a tejem, ezért a babám már nem akar szopizni, így fejem.
Kézivel kezdtem, aventossal, az nagyon jó ugyan, de így napi 6-7-8 fejéssel nekem eléggé megterhelte a kezemet.
Vettem használtan egy medela minit, szerintem nagyon jó.
Mondjuk nagyon hangos, de én úgy érzem, jobban ki tudom vele fejni a tejet, mint a kézivel.
2/5 anonim válasza:
Szia!Én kaptam kölcsön egy Avent kézit,na azzal sajnos egy cseppet sem bírtam fejni.De lehet én voltam a béna.Mérgemben vettem egy elektromos Medelát,azzal sikerült. Elképzelhető,hogy neked is sikerülne.Ahol laksz nem lehet kölcsönözni?Úgy ki tudnád próbálni hogy milyen.
3/5 A kérdező kommentje:
Már körbeérdeklődtem,sajnos nem lehet kölcsönözni! Nagyon gondolkozom,hogy érdemes-e,mert már 3 hónapos a babám.
2012. febr. 15. 09:54
4/5 anonim válasza:
Én nem tudtam szoptatni, mert először nem jött tej, majd amikor jött akkor már a baba nem akart szopizni. Béreltünk egy gépet 2 hétig, aztán látva hogy azzal működik vettem egy használt gépet. Találsz a vatera, tesz-vesz oldalon. Az újak elég drágák és ha nem jön tejed sokáig, akkor kár is annyit fizetni értük. Nekem Medela márka nagyon bejött, így azt ajánlom. Most 4,5 hónapos a baba és még mindig fejek neki.
5/5 anonim válasza:
Első vagyok!
Ha sokat kell fejned,akkor érdemes szerintem.Én sokat fejek, csak kevés mennyiséget, bár most mintha nőne. A babám 10 hetes. Egy darabig még biztos fejem neki, jó lenne, ha fél éves koráig legalább ennyi anyatejet is kapna, akkor nyugodt lenne a lelkiismeretem.
Én a teszveszen vettem a medelámat, 10ezer ft volt + 1000 ft a pk.
Nekem megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!