Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi a véleményetek a Tommy...

Mi a véleményetek a Tommy Tippee mellszívóról? És általában a termékeikről?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek a cumis üvegeik, a különleges kialakítású cumi miatt.

Mindenhol az Aventet dicsérik, ezért vagyok elbizonytalanodva, megvegyük-e a starter szettet (4 cumisüveg, mellszívó, sterilizáló). Mennyire "hatékony" ez a mellszívó?

2012. febr. 9. 00:52
 1/5 anonim ***** válasza:
A cumisüvegük szerintem egy nagy kalap kaki... Mi megvettük a több mint 5000 forintos hiperszuper anticholic cumisüveget, de a pici több levegőt nyelt vele, mint sima cumiból. Ráadásul amíg ezt használtuk, többször is köhögött evés közben. Szóval szerintem az egész parasztvakítás. Mi egyszerű Medela cumisüveget vettünk helyette s-es cumival. Így nem szokott le a ciciről a pici, és cumisüvegből is rendesen evett. Játszócumijuk sem vált be, nem nagyon kellett a babánknak. Ebből nekünk az Avent volt jó. Az egyetlen Tommee Tippee cucc, ami nekünk jó volt, az a pelenkaszemetes. Ezt ajándékba kaptuk. Az egyetlen hátránya, hogy 1 db. utántöltő zsák kb. 1.500 forint.
2012. febr. 9. 07:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Én nem tudom az első hogyan használja a termékeket :))

Nekünk mindenből kizárólag Tommee Tippe van, újszülött kora óta, semmivel nem volt problémám, imádom!:)

Megvettük mi is a starter szettet, azután mindenből csak TT!!:) Nagyobb cumi, üvegek (7 hónapos a kicsim), csőrös pohárból is, ha utánaolvasol, ez az egyetlen, ami valóban nem csöpög!!

Én nem vennék mást, maximálisan meg vagyok elégedve vele, a szülésznők is ajánlják, épp a kialakítása miatt, nem lesz cumizavaros.

2012. febr. 9. 08:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi használtunk Tomme-s cumisüveget, nem rossz (elég puha és össze tudja nyomni a szájában olyan alakúra kb mint a cicit, de a vákum miatt folyton ki kellett vennem a szájából, mert teljesen beszívódott a cuclirésze), de MAM-os vált be a legjobban, annak a legjobb az anticolicos szelepe (ez alulról beereszti a levegőt és nem szippantodik be a cumi), meg a cumiformája is. Mellszívót én aventet használtam, szerintem az jó, de nekem csak az volt a lényeg, hogy kézi legyen, elektromossal semmi sem jött és fájt. Ez a mellszívó kérdés nagyon egyéni, mindenkinek más válik be, vkinek például a kézi fejés a legjobb, akinek meg ömlik a tej a cicijéből, annak inkább az elektromos szokott bejönni. Az sem elhanyagolható szempont, hogy hány darabból áll és mennyire könnyű tisztani

Az avent cumisüvegek nekem nagyon nem szimpatikusak, a babának sem tetszett (egy darabig használtam viznek, de aztán inkább vettem még egy MAMos cumisüveget).

Cumiról nem tudok nyilatkozni, mert abból MAMos volt(az nem ér semmit, a babám négy hónaposan lerágta róla a festéket), most pedig aventos, az bevált.

2012. febr. 9. 08:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is imádtam a cumisüvegüket. A mikrós sterilizálós dobozukkal már nem annyira, mert a teteje nem leszedhető, és így nehéz elmosogatni. Igaz nem kell állandóan mosogatni, de az is macerás, bár ezt jó 3 és fél évvel ezelőtt vettük, lehet, hogy azóta változtattak rajta. Hamarosan születik a tesó, neki is tuti Tommy Tippee dolgokat vásárolok.

Itató poharat nem vettem, mert rendesen pohárból itattam a fiam. 15 hónaposan már tökéletesen ivott. Az Aventnek vannak tejgyűjtő poharai, abban vittem inni a fiamnak, ha útra keltünk.

Mellszívót más gyártmányt örököltem a sógornőmtől.

2012. febr. 10. 08:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A cumisüveg szerintem tuti! Én vagy 5 félét próbáltam de csak a TT vált be. Az összes többivel gondom volt. Az Avent ha bénán csavarod rá, folyik orrán száján. A Mam, ugyan tuti jó szelepes, de mivel "formázott" a cumija, az én gyerekem úgy ökölődött tőle, rossz volt nézni. Egyedül TT-nek van szupi széles szája. Ez 2 okból is remek. 1; mosogatni is könnyebb, és a tápszert is bele! bírod rakni...még éjjel is, félkómásan.Amúgy mellszívót az Avent kézit használtam, Nekem tökéletesen bevált. Kényelmes, kíméletes, alapos! Rengeteg tejem volt. A sterilizáló szerintem felesleges. Nekem is volt, Nem használtam. Amit viszont tudok ajánlani...olcsóbb sokkal! Vegyél egy bármilyen nagyobb műanyag fedeles edényt ami befér a mikróba. Mindent mosogass el, majd úgy vizesen tedd bele ebbe az edénybe az üvegeket. Majd indítsd el a mikrót 15-20 mp-re. A mikróhullám minden élő szervezetet elpusztít. Sokkal gyorsabb mintha addig járatnád míg a sterilizáló aljában felforr a víz, így a 110C-os gőz végzi a melót. Jah' nem én találtam ezt ki/ fel. A gyerekorvosunk ajánlotta. 2 gyerekem van, most várom a 3.-at.

2012. febr. 16. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!