Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1 hetes a kisbabám. Van...

1 hetes a kisbabám. Van amikor 2 óránként szopizik, van hogy 4-5 óránként. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 01:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Mi is így voltunk,szerintem ne aggódj.Elég az igény szerinti szoptatás.Tudja Ő mikor kell neki.A lányom is aludt 5-6 órákat.Most 13 hónapos.Boldog babázást!
2009. jún. 2. 03:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem sárgult be a babád, akkor nincs semmi baj. Nekem annó keltenem kellett, mert sárga volt és nagyon aluszékony, így nem evett volna eleget, mert az éhségre sem kelt fel. Éjszakánként így sem ébresztettem, csak egyszer eleinte, aztán már akkor sem. Majd beáll magától, hogy mikor fog enni, ne aggódj.
2009. jún. 2. 07:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmi baj, így éhes. Hagyd tudja ő mi kell neki.
2009. jún. 2. 08:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Egy újszülöttnél ez természetes. Ha hozzá igazodsz, szép lassan majd ki fogja alakítani a saját rendjét. Addig meg szoptasd akkor, amikor azt ő igényli. Lehet, hogy az egyik szopinál kicsit többet szívott ki, a másiknál kevesebbet. Ez nem gond. Ha ráhagyod, hogy akkor egyen, amikor ő éhes, akkor szépen, egyenletesen fog gyarapodni és nem lesz semmi gond, hiszen ő érzi, hogy mikor és mennyire van szüksége. Néhány hét alatt ő saját maga ki fog alakítani egy ritmust, amihez te rugalmasan alkalmazkodhatsz. Így mindkettőtöknek alkalmas napirend fog kialakulni. Minden jót és sok boldogságot a babához!
2009. jún. 2. 08:06
 5/6 anonim ***** válasza:
zia! Egy újszülöttnél ez természetes. Ha hozzá igazodsz, szép lassan majd ki fogja alakítani a saját rendjét. Addig meg szoptasd akkor, amikor azt ő igényli. Lehet, hogy az egyik szopinál kicsit többet szívott ki, a másiknál kevesebbet. Ez nem gond. Ha ráhagyod, hogy akkor egyen, amikor ő éhes, akkor szépen, egyenletesen fog gyarapodni és nem lesz semmi gond, hiszen ő érzi, hogy mikor és mennyire van szüksége. Néhány hét alatt ő saját maga ki fog alakítani egy ritmust, amihez te rugalmasan alkalmazkodhatsz. Így mindkettőtöknek alkalmas napirend fog kialakulni. Minden jót és sok boldogságot a babához!
2009. jún. 2. 08:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocs, béna voltam, véletlenül 2x elment..:SS
2009. jún. 2. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!