6 hónapos babámnak el kezdtem adni gyümölcsöket. Kapott almalevet, utána almát és most barackot almával (ez üveges), adják neki vizet? 2-3 óránként szopizik.
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 10:26
1/5 anonim válasza:
Én nem szoktam neki vizet adni.
Mi így csináljuk: a déli szopi előtt van 2-3 kanál új íz, most a sütőtök, utána leöblítjük tejcsivel. Uzsonnára jöhet egy kis alma, vagy barack és ezt is leöblítjük tejcsivel, ha már majd nem kér utána tejcsit, vagyis kiváltottuk az étkezést, akkor fogom vízzel kínálni.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm,azért kérdezem, mert sokszor 2 óránként kér enni ,igaz nagy baba is ,gondolom hamar emészti fel a gyomra:)6 hós és 9400
2012. febr. 7. 10:52
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én mondjuk szopi után kóstoltattam!DE én mindig adtam neki utána egy kis vizet!Nem is azért hogy folyadék,hanem hogy szokja,hogy evés után ihat!Nem volt kötelező inni neki,de ha jól esett megihatta!
4/5 Babócás válasza:
Szia!
Mindenképpen adj neki vizet, csak 'nyeletre' is.
Mert azoknál a babáknál, akiknél hami után nem itatnak vizet, vagy nincs öblítés, hamarabb alakul ki a szájpenész.
Hiszen lerakódik egy része a hamiból, és stb...
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2012. febr. 8. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!