Hogyan készüljek a szoptatásra? 1 éves fiam mellett hogy tudom majd nyugodtan táplálni a picit?
sziasztok! várom a kistesót és nagyon tartok a szoptatástól. a fiam akkor lesz 1 éves, vele nagyon nehezen ment minden. alig volt tejem és így hetekig ki se szálltunk az ágyból, állandóan szopott. végül pótlást kapott, mert elkezdett fogyni. iszonyú kudarcként éltem meg.
most elhatároztam, bármi lesz, nem adom fel, mindenképp ügyesebb leszek.
viszont aggaszt, hogy az akkor 1 éves fiam mellett hogy tudok majd -eleinte akár óránként- szoptatni. Ha hasonlóképp meg kell küzdenem a tejért, hogy fog ez sikerülni, miközben el kell látnom és foglalkoznom kell a bátyóval is?
most nagyon beparáztam... volt valaki hasonló helyzetben? vagy van ötletetek, hogyan készüljek a nehéz kezdeti időszakra?
a nagyik délutánonként 1-1 órára tudnak majd foglalkozni a kisfiammal, egyébként hármasban leszünk, mert apa reggeltől késő estig dolgozik...
Előre is köszönöm, ha veszitek a fáradtságot és válaszoltok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!