Aki feji a tejet, jut ideje a háztartásra?
arra lennék kiváncsi,hogy kismamák,aki fejitek a tejet a babának,mennyi idötök jut mellette a háztartásra?
hogy oldjátok meg a fözést,takarítást?
2 és fél hós a kisbabám és fejnem kell neki,és épp ma kaptam meg a "kedves nagymamától",-aki szinte semmit nem segít- hogy van-e fött étel mindennap,a fiacskája ugyanis nem ehhez van hozzászokva...
persze a mama nincs tisztában vele,mennyi idöt vesz el a fejés.nekem legalábbis sokat,mert mindig nehezen indul meg a tejem
mert nem szopizik rendesen a baba.
elöször mindig cicire teszem,de pár percig szívja,aztán elengedi és sír.pedig tejem van
Az én párom mindenben segít, nálunk minden nap van főtt kaja, de be kell vallanom, hogy a hét 7 napjából 5 alkalommal ő főz... A vasalásban is, a mosásban, a takarításban is segít. Azt mondja, az a fontos, hogy a babának jó legyen, és ahhoz az kell, hogy én kipihent legyek... Persze azért én is csinálgatom a házimunkát, csak nem olyan intenzitással :)
Bár nálunk már a terhesség alatt is így volt. Mellette ráadásul dolgozik is. Néha úgy érzem, megfogtam annak a bizonyosnak a lábát :P
Mondjuk anyóspajtást felrúgnám a csillagos égig!!
Menjen aztán pelenkázza be akkor a fiacskáját ha képtelen magának főzni az az ember!!
Bezzeg bszni ment egyedül is..
Öreganyám meg inkább a temetőt látogassa sürübben, mint a ti otthonotokat, aztán válasszon ki magának egy parcellát
Szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!