More milk plus?
Remény addig van, amíg te magad bízol magadban. A More Milk is csak akkor hatásos, ha mellette sűrűn megszoptatod a babát vagy rendszeresen fejsz. Ui. A tejtermelés legjobban azzal növelhető, ha hagyod a babádat szopizni minél sűrűbben. A More milk mellett igyál sokat, egyél kiegyensúlyozottan, pihenj amennyit csak lehet és szoptass, szoptass...
Persze, hogy türelmetlen a cicin, hiszen ott dolgozni kell, nem ömlik a szájába a tej.. De: neked sem szabad ám feszültnek lenned szoptatás közben. Ha már a szoptatás idejének közeledtével attól rettegsz, hogy is fog zajlani, persze, hogy a babád is feszültté válik.
Különben mennyi idős a babád? Lehet, hogy épp fejlődési ugrás lehet nála?
4 hónapos. 3 hónapos mérésnél azt mondta az orvos, hogy keveset hízott, éreztem is, hogy kevesebb a tejem.. Így írt fel tápot. Kb. 2 hétig volt cici is, táp is. Aztán már csak reggel cici. Múlt héten viszont nagyon ideges voltam 1-2 napig, onnantól nem is nagyon volt. Ha megnyomom, még jön belőle kis tejci.
Egyébként nem feszülök rá, imádtam szoptatni, ezért is akarom visszahozni.
Csak gondoltam rákérdezek, hogy bevált-e valakinek. Mert eddig hiába folyamodtam bármihez, nem nagyon tett csodát se a sör, se a rántott leves, stb.
Én sem voltam soha egy tejcsárda típus, eléggé megszenvedtem a szoptatásért... :)
Nálunk is úgy volt, hogy a nagyobbik fiam 4 hónapos korában majdnem elapadt a tejem, meg ő sem hízott előtte szinte semmit. Én akkor úgy csináltam, hogy szedtem a More Milk Plust, rengeteget ittam és pihentem, na meg persze ettem eleget és próbáltam nem idegeskedni. Mondjuk én csak szopi után adtam tápszert és csak keveset, max. 50 ml-t és inkább 2 óránként szoptattam.
Így összesen 2 hétig tartott az egész és a végére teljesen visszajött a tejem! :) Utána pedig még 7 hónapig szoptattam gond nélkül.
Szóval ne add még fel, ha szeretnél még szoptatni és a babád is hajlandó lenne még rá. De ha csak szenvedés lenne, akkor nem érdemes.
Próbáld meg esetleg azt, hogy ne várd meg, amíg full kiürül a pocakja és már tök türelmetlenül várja az evést, hanem előtte egy picivel próbáld megszoptatni, hátha akkor még türelmesebb. Persze, ez csak akkor fog működni, ha van valamiféle rendszer az etetésekben.
De a lényeg a sok folyadék, a rendes kaja, a pihenés és a nyugalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!