3 hónapos babád hány percig szopik alkalmanként?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 13:46
1/8 anonim válasza:
10 percig úgy, hogy nem korlátoztam.
2/8 anonim válasza:
sose mérd az idöt!!addig szopizon mig ö szeretne!Én 3évig szoptatam fiamat és most 9honapja a kislányom ha kell akkor rajta van 20percet vagy 5percet fél oránként is akár amikor szeretne akkor kell adni neki!
3/8 xStefix válasza:
A lányom még 2,5 évesen is stabilan 20 perceket szopott, igaz, akkor már csak reggel és este. Ő szeretett cumizni és meg hagytam mindig. (Esténként jóideig 45 percet is rajtam volt elalváskor.)
De ha a tiéd nem ilyen cicimumus és gyorsabban végez, az se baj. Vannak babák, akik egy idő után átállnak a gyors szopira, hogy mehessenek utána a dolgukra. :)
4/8 anonim válasza:
Kislányom 4 hónapos koráig naponta 6szor 1 órát szopizott, vagyis alkalmanként mindkét ciciből fél-fél órát - néha úgy éreztem mást sem csinálok csak etetem a babóm :)
5/8 anonim válasza:
Amikor ennyi idős volt a fiam, kb 20-25 percig szopizott, majd rohamosan csökkenni kezdett az idő. Most 7 hónapos, 5-10 percig cicizik.
6/8 anonim válasza:
Fél órát. Azzal viszont nem értek egyet, hogy ne mérd az időt. Ha így tettem volna, még mindig 1.5-2 órát lenne rajta (ami ugye 1-1.5 óra masszív cicizést jelent, mert nem köpte ki).
7/8 TKI Ibolya válasza:
Ez változó,három gyerekem mind eltérő volt.A lányom 1 órát aztán a fiam kb 45 percet és most a legkisebb van hogy 5 perc alatt letudta és már aludt is.
8/8 anonim válasza:
Mikor-hogy.Van, hogy 5perc de este elalvásnál 1 óra vagy még több ha a cumizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!