Mt csináljak szoptatás közben a másik mellemből csöpögő tejjel?
Figyelt kérdés
Legszívesebben fekve szoptatok.
Sajnálnám felitatni azt a kis keveset is, mert nem túl sok tejem van.
2009. máj. 23. 21:04
1/13 anonim válasza:
Én egy ki pohárban felfogtam, és abból megitta a baba. Vagy adhatod kiskanállal is.
2/13 anonim válasza:
Szia! Ezen már én is gondolkoztam.Egyszer próbáltam "felfogni",hogy ne vesszen kárba de akkora mennyiség nem volt.Én akármilyen testhelyzetben szoptatok ha rendesen "csatlakozik" megindul a másik is egy kicsit.Mekkora a pici és mennyi az a nem sok tej?
3/13 A kérdező kommentje:
Háááát, talán 5 ml jön le csöpögve.
Nem sok a tejem, a babám 30-40ml-t soizik és utána még kb 20-at fejek...
DE még nem adom fel, még csak 3 hetes a kicsi és remélem beindulunk.
2009. máj. 23. 21:15
4/13 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy létezik szilikonból készült "valami" erre a célra! Olyan, mint a bimbóvédő, csak van tejgyűjtő része!
5/13 anonim válasza:
Igen létezik valami, amit tejgyűjtő kagylónak hívnak. Még én sem használtam ilyet, de elgondolkodtat, mert pelust szoktam a "nem használt" mellemre tenni szopiztatás közben, de van amikor úgy átázik, hogy a kisfiam ruhácskája is tejes lesz.
6/13 anonim válasza:
Azt hiszem tejgyűjtő kagylónak hívják. Én egyébként úgy teszem a kezem,hogy az alkarom a bimbóra essen,így nem indul meg a tej. Remélem érthetően fogalmaztam meg. :)
7/13 anonim válasza:
Van aventes tejfelfogó,én is használtam.Volt hogy 20ml is kicsöpögött.Csak vigyázni kell mert fekve elmozdulhat,de nagyon jó.Más márkájú is van.Tescóba vettem 2 éve.Majd mégtöbb tejcsid lesz,ha minden etetés után fejsz,én a másikat is fejtem és leadtam a tejet gyűjtőbe(900ft literje!! kérdezd a védőnődet erről).Maradt a bébimnek is bőven,mert még a fagyasztóba is jutott.
8/13 anonim válasza:
en egy pelust szoktam odatenni, a kevesre ugy is jo, legalabb nem csopog, felfogja. aztan mikor tobb volt a tejem, akkor en is felfogtam, neha 20-30 ml is volt, es megitattam a picivel.
9/13 anonim válasza:
Ahogy előttem már írták: avent márkájú és tejgyűjtő kagylónak hívják. Ilyen mennyiségű tej felfogására kitűnő! Én is használtam, mert én is nagyon sajnáltam minden kárba veszett cseppet! :)
10/13 anonim válasza:
én pelust szoktam odarakni. Gondolkoztam a tejgyűjtőn, mert van itthon, de ahhoz melltartóban kéne szoptatni, az meg kényelmetlen. Egyébként 3 hetesen ez nagyon jó mennyiség kb 60ml tejed van, az jó. Folyamatosan több lesz, ahogy a babád eszik, meg nő. Bár ez nem kortól, hanem súlytól függ. Mekkora a pici?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!