Kinek hány kg meg hány cm a 3 hónapos babája?

Enyém 3 hós. 6600 és 60 cm kb.
Ő akkaratos tud lenni és ezt elég szépen kifejezi! :)
játékokkal játszani, nagyokat kuncogni, űvőlteni ha hasira teszem, síkongatni szeret, tartja magát, mosolyog, szétszedni a fejvédőt ill. azt rángatja. gagyarászni is tud,Na és amit nagyon tud, az hogy hogyan kell levenni apucit és anyucit a lábáról! :D
Tied?

2,5 hós lányom 10 hetesen (múlt vasárnap), volt 5130 gramm és 61 cm, csak anyatejes.
Születetésekor 3950 gr/56cm volt,ahhoz képest eléág komótósan gyarapszik.
Nagyokat mosolyog, folyik a nyála ezerrel, megpróbál hangokat kiadni és az egész öklét a szájába gyömöszölni.

2,5 hós a kicsi fiam ,4,85 kg és 58 cm.
3,35 kg-val és 53 cm-vel született ,szóval szépen gyarapodik.
csak anyatejcsis,amikor fejlödési ugrása volt,akkor kapott pár napig egy-egy evésre tápszert pótlásnak.
már hetek óta fülig érö szájjal mosolyog,ha beszélünk hozzá,gügyög,hogy eööö,üüü,ejj,hejj stb.
nagyon ennivaló tud lenni!
az öklét a napokban fedezte fel,elöszeretettel szopja,turkál a szájában
köszönöm a válaszokat!
Az én fiam nem szeret hason lenni. Ő is emeli a fejét de nem sokáig! azért voltam kiváncsi ezekre a dolgokra mert az én fiam 3870g született és 54 cm errel! vasárnap lesz 3 hónapos és most 63 és fél cm és 7 kg. Sok szerintetek?

Mekkora babák vannak itt!!
Az én kislányom (ezek szerint tényleg "kis"), 3160g és 52cm-el született most 13 hetes és 5240g és 60cm.
Az a 7kg persze nekem soknak tűnik de csak az enyémhez képest. Biztosan nem gond ha esetleg nagyobb egy kicsit, állítólag 1 éves korukra úgyis kiegyenlítődik. Majd nem ijedj meg ha leáll a hízással. Ő már megteheti.:-))

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!