Hajnal óta az egyik mellemben nagyon erős, fájdalmas nyilallásokat, szúrásokat érzek -mitől lehet?
Figyelt kérdés
5 hetes a babám, van elég tejem, nincs csomó a mellemben. A hajnali szopizás után kezdődött, nem tudtam aludni sem tőle, annyira fájt az egész mellem, kívül-belül, a bőröm is nagyon érzékeny lett, szúrt, nyilallt-de nem úgy, mint mikor termelődik a tej, hanem égő, fájdalmas érzés. Hiába maszíroztam, kenegettem, csak a szoptatás enyhített rajta, de ma is fáj még. Érzett valaki már hasonlót?2011. dec. 30. 15:02
1/2 anonim válasza:
Lehetséges, hogy begyulladt a melled. Próbáld meg meleg vizes zuhannyal masszírozni és tedd a babát gyakrabban mellre. Figyelj arra, nehogy belázasodj.
2/2 JodieMclood válasza:
Szia
Esetleg vannak piros foltok a melleden, mert ha igen akor tejlázad van mert begyulladtak az emlők. Nyugi nekem is volt ilyen és igaz, hogy volt 2 szörnyű napom lázzal de utána elmúlik mintha nem is lett volna. Rubophent lehet szedni szoptatás alatt és gyakrabban szoptasd és a babucid meggyógyít téged :) ahogy engem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!