Milyen lett a melletek szoptatás után?
Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 20:08
1/9 anonim válasza:
Amilyen elötte volt.Szép,nagy és feszes maradt.Legalábbis nekem.
2/9 anonim válasza:
nekem gyönyörű cicim volt, hát most eléggé megereszkedett. 15 hónapja szoptatok éjjel nappal.
3/9 anonim válasza:
Tekintve, hogy 75 B-sról 90 C-sre nőtt, hát el tudod képzelni? Mint a vizsla füle, pedig előtte gyönyörű volt. A bőr kinyúlott, azzal nem sok mindent lehet tenni.
4/9 anonim válasza:
Az enyém ugyanolyan, mint előtte volt, csk sokkal kisebb lett
5/9 anonim válasza:
az enyém is kisebb lett...pedig elötte sem volt túl nagy...meg egy kicsit megereszkedett. De még szopik a kisfiam (1 éves). Azért remélem ez nem lesz rosszabb
6/9 anonim válasza:
Nekem 70 A-ról 75 C-re nőtt, most meg a 70 A-s cicifixben eltűnik. Már csak azért kell a melltartó, hogy azt higgyék, van mellem. :( Mint két aszalt szilva. Párom ugyan vigasztal, de én nem tudok vele megbékélni. Tudom, hülye vagyok. Annak viszont örülök, hogy tudtam anyatejet adni mindkét lányomnak.
7/9 anonim válasza:
Én előtte sem voltam egy kebelcsoda (a méret alapján), úgyh' nem ez a legnagyobb veszteségem. De nincsenek a helyükön, és a bimbók környékén sugarasan kirepedt a bőr, akkora volt a méretkülönbség a korábbiakhoz képest. Mindegy, legalább rájöttem két dologra:
1. mégiscsak szerettem a kis, feszes ciciket (lélekben kismellű vagyok, nem is tudtam méltósággal viselni a két dinnyét)
2. semmi értelme nem volt másfél évet éjjel-nappal melltartóban tölteni.
8/9 A kérdező kommentje:
Szomorú vagyok lányok, akkor nem ringatom magam hiú ábrándokba.
Köszönöm a válaszaitokat!
2009. máj. 21. 13:38
9/9 anonim válasza:
A tápszer miért nem jó?
A gyerekorvosunk is azt mondta, hogy a tápszeres csecsemők nem hasfájósak.
Akkor miért is jobb a szoptatás?
Tudom megelőz bizonyos nagyon ritka betegségeket. Kár vele szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!