Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha kevés a tejem akkor is jó...

Ha kevés a tejem akkor is jó az urtica urens 15ch?

Figyelt kérdés
4 hós a lányom, és nem elég a tejem:( Szeretném szaporítani, azt tudom, hogy tejbeindítónak jó az urtica, de akkor is szabad szedni, ha kevés? Ugyanis hallottam, hogy (ennek) van apasztó hatása!??? És mennyit kell belőle szedni?
2009. máj. 18. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Tejszaporításra a urtica 5-ös hígítása jó. A 15-ös valóban apasztó hatású. Az 5-öst is csak addig szabad szedni, amíg beindul a több tej termelése, mert ha tovább szeded, utána apaszthat.
2009. máj. 18. 11:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Jaj, elírtam!

5ch

2009. máj. 18. 12:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Használ? Van jelentősége, hogy eszek, iszok előtte, utánna???

2009. máj. 18. 12:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem használt. A bevétele előtt és utána fél órával nem szabad se enni, se inni! Persze a köztes időben bármit ehetsz, ihatsz. Ja és ne használj mentolos, eukaliptuszos dolgokat se, amíg ezt szeded (itt is igaz a fél óra)! Fogkrém se!!
2009. máj. 18. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!