Megjött, és nem akar szopni a babám! Hogyan vészeljük át?
Kb. két napig tart. Próbáld álmában mellre tenni. Vagy félálomban, meg éjjel. Akkor valószínűleg szopizni fog. Közben meg fejjél, hogy ne csökkenjen a mennyiség nagyon.
Kitartás, utána megint a régi lesz.
Egyik gyerekem ekkor "kapott rá" az ennivalóra 7,5 hónaposan. Előtte csak cicizni volt hajlandó.
De nem választódott el emiatt! 20 hónaposan nekem kellett elválasztani...
És amikor már enni kezdett mennyiségeket, már az íz sem zavarta. Tehát még egy vagy két ciklust kell átvészelnetek, utána nem lesz gond.
Ugyan ez volt nálam az első csemetével :( 40 fokos meleg, szétrobbanó cicik, a gyerek meg két korty után húzta el a fejét és ordít.
Én próbálkoztam tápszerrel, de az se kellett neki - utólag azt mondom, hogy nem is olyan nagy baj. Így fejtem, mint a hülye, hogy be ne gyulladjon és ne apadjon el. Gyakorlatilag egész nap próbáltam etetni, 5 napig tartott a mensim, de 3. nap már elfogadta az anyatejet.
Utána akárhányszor menstruáltam, mindig ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!