Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Megjött, és nem akar szopni a...

Megjött, és nem akar szopni a babám! Hogyan vészeljük át?

Figyelt kérdés
Már éjjel sem evett jól, hajnalban sem, és ma reggel látom, hogy megjött. Reggel sem evett, csak pár kortyot, utána kiköpi, és sírdogál. Most adtam neki Sinlac-ot, és elaludt. De nem szeretném, ha elválasztódna, 6 hós, és még csak kóstoltatok. Hogyan vészeljük ezt át, és meddig tart?
2011. dec. 15. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Kb. két napig tart. Próbáld álmában mellre tenni. Vagy félálomban, meg éjjel. Akkor valószínűleg szopizni fog. Közben meg fejjél, hogy ne csökkenjen a mennyiség nagyon.

Kitartás, utána megint a régi lesz.

Egyik gyerekem ekkor "kapott rá" az ennivalóra 7,5 hónaposan. Előtte csak cicizni volt hajlandó.

De nem választódott el emiatt! 20 hónaposan nekem kellett elválasztani...

És amikor már enni kezdett mennyiségeket, már az íz sem zavarta. Tehát még egy vagy két ciklust kell átvészelnetek, utána nem lesz gond.

2011. dec. 15. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Ugyan ez volt nálam az első csemetével :( 40 fokos meleg, szétrobbanó cicik, a gyerek meg két korty után húzta el a fejét és ordít.

Én próbálkoztam tápszerrel, de az se kellett neki - utólag azt mondom, hogy nem is olyan nagy baj. Így fejtem, mint a hülye, hogy be ne gyulladjon és ne apadjon el. Gyakorlatilag egész nap próbáltam etetni, 5 napig tartott a mensim, de 3. nap már elfogadta az anyatejet.

Utána akárhányszor menstruáltam, mindig ez volt.

2011. dec. 15. 10:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi. És amíg nem fogadta el, mit adtatok? Miből? Vagy csak szoptassam?
2011. dec. 15. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:
szia, én is így jártam. én semmit sem adtam mellé (úgy értem, tápszert vagy ilyesmit), csak a kóstolgatások voltak. két nap alatt nem lesz semmi baja,ha nem eszik annyit, mint egyébként.
2011. dec. 15. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!