Megjött a menzim, ma 2 hónapos a babám és kevesebb lett a tejem?
Figyelt kérdés
Mit tehetnék ez alatt a pár nap alatt, hogy ne kelljen pótolni? Mikor fog visszaállni a rendes mennyiség, mint előtte?2011. dec. 11. 10:44
11/14 anonim válasza:
Szuper!
Legalább legközelebb nem ijedsz meg tőle, sőt, számítani is lehet rá... :S
12/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezután minden hónapban számíthatok rá...:-( Nehogy már olyan könnyen, egyszerűen menjen minden...
Üdv!
2011. dec. 14. 12:11
13/14 anonim válasza:
Nagyon köszi, hogy az eredményt is leírtad, pont ezzel kínlódok én is. A tápi már hűl, de megyek, kiöntöm :) az utolsó pillanatban ... Ezer köszönet!
14/14 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy segíthettem a kérdésemmel:-) Azóta már 3,5 hónapos a babám, 2 hét kihagyás után megint megjött, mikor írtam a kérdést. Aztán elkezdtem szedni az Azaliát, majdnem 1 levéllel beszedtem, végig véreztem! Aztán jött egy mellgyulladás, párom elveszítette az állását, nem tudok enni az idegességtől, hogy mi lesz velünk... Úgyhogy sajnos nekem nagyon sok minden összejött, ezért ma már sajnos a fele mennyiség tápszer, a fele csak a szopi:-(
Remélem Te szerencsésebb leszel:-) Minden jót!
2012. jan. 31. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!