Ha elapad a tej, akkor a nagyobb baba elválasztja magát? Vagy mi történik?
Figyelt kérdés
13 hónapos a kisfiam, igazi cicifüggő és elhatároztam, hogy addig szoptatom, amíg ő igényli. Azonban egy betegség miatt jócskán lefogytam és érzem, hogy kevesebb a tej. Kisfiam gyakran megunja, hogy nem igazán jön a tejecske, és "reklamál"... Mi fog történni a ti tapasztalataitok alapján? Elcumizgat az üres cicin...? Vagy elválasztja magát?2011. dec. 7. 12:40
1/2 anonim válasza:
gyermek függö!de nem kellkinálni már neki a cicit,elég,ha csak odabújik,este egy kis kakaó,denyugodtan megmagyarázhatod neki,h ott már elfogyott a tejecske,a hűtöben van...
2/2 anonim válasza:
Szoptatás közben lettem terhes.Kisfiam nem választotta el magát.A 4. hónaptól alig volt tejem,pár csepp,de este mindig szopival aludt el.Szülés után még tandem szoptattam 5 hónapolg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!