Fejés előtt megmossátok a mellet, vagy törlőkendővel tisztítjátok? Melyik a jobb?
Én is így csinálom, igazából csak azért kérdezem,mert ugye elrakom a tejet. Ahhoz melyik módszer a jobb. Szopihoz napi egyszer javasolta a védőnőm, vagy ha nagyon izzadok, akkor vízzel lemosom. De a tej elrakásához hűtőbe meg kell a sterilitás.
Akkor most hogyan? Mivel reggel már megmosom, akkor fejés előtt még egyszer mossam? Vagy elég a törlőkendő? Vagy sok?
Betti válasza:
Én is tejleadó vagyok és mindig megmosom a mellem fejés előtt.Ha elrakod,akkor sem árt a tisztaság,mivel azért a baba szopizik,nyálas lesz a mell,ne adj ég picit náthás vagy ilyesmi,akkor már bacik kerülhetnek a tejbe,nehogy gond legyen belőle.
én sosem mostam külön a mellem, csak napi fürdéssel.
a tejleadó álláspontot értem, ott hasonlóan pici baba kapja, akkor biztos jó, a vízzel átmossa az ember.
de ha csak a babádnak teszed el a tejet, akkor azt gondolom ő fogja megkapni, amikor nagyobb pl.6 hónapos. akkor már a hozzátáplálással sem tudsz steril környezetet teremteni. és a melled biztosan tisztább mint a megmosott répa, cékla...
ne, soha sem mostam meg. szoktam zuhanyozni, amíg a gyermekágyi vérzés tartott, napi több alkalommal is.
felesleges sztem mosogatni, mert minek? steril az anyatej. meg hát nem áll a tejben a bimbó...
soha, egyik babámnál sem volt belőle semmi, hogy nem egy frissen mosott bimbót kaptak a szájukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!