Miért folyik néha a babám orrából a tejcsi szoptatás (fekve) közben? Okoz ez gondot neki? Valami rendellenességre utal?
Jaj, ez azt jelenti, hogy a légutakba is tej kerül.
Elég nagy baj, mert ha a tüdőbe is kerül akkor tüdőgyulladást okoz. (Ha sok kerül a tüdőbe, akkor pedig egyszerűen megfulladhat)
Gondolj bele, te hogyan tudnál lélegezni, ha tele lenne az orrod vízzel.
Lehet, hogy nagyon mohó. Ne fektesd teljesen, vedd le néha a melledről és kérdezd meg az orvost is. (Lehet, hogy nem vettek észre egy nyitott szájpadlást nála?)
Ez teljesen normális, nálunk is előfordult. Megkérdeztem a védőnőt, és megnyugtatott.
Gondolom, még nagyon pici a babád, nálunk legalábbis akkor volt ilyen.
Nálunk is volt ilyenre példa.
Én annyit csináltam a pici feje alá tettem egy összehajtott pelust így nem "lógott" a feje. Azóta nem volt ilyen. Próbálj meg az oldaladra feküdni (és közben inni),ahogy fekszik a babád mikor eteted, és meglátod miről van szó.Nem kell rögtön a legrosszabra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!