Hogy lehet, hogy egyik naprol a masikra elapad a tejem?
még egy: ha pótolod, tényleg el fog apadni.
Ne adj tápszert, ne adj cumisüveget, ne adj pótlást.
Valsz. egyszer sem kellett volna még pótolnod, csak megijedsz ha jön egy fejlődési ugrás. Ilyenkor akár fél-egy óránként etess, és ne lepődj meg ha üresnek tűnik a melled, van abban. Pár nap alatt beállnak a dolgok.
Ha nem hagyod abba a pótlásokat, nem fog nőni a tejed mennyisége, és ki tudja meddig hajlandó megdolgozni a babád a cicivel....
Ha éjjel többetszoptatnál,és nme adnál pótlást, akkor sokkal hamarabb leszokhatnátok róla!Mertt azéjjeli mellingerléssel sokkal hamarabb beáll a keresletkínálat!Szóval éjjel több prolaktin termelődik!Szóval szerintem legelőször az éjjeli pótlásokat hagyd el!
És szerintem egy fejlődési ugrást simán túl lehetérni sírás nélkül!
Csak arra figyelj! Akárhányszor mellre teheted (akár fél óránként is)de 3 óránként válts csakmellett!Különbennemszívjakiatápláló tejet,és csakavizeset kapja...Attól még éhesebb és a mmelled sem áll rá a több tejtermelésre...
Szóvalha reggel nyolkor kezded,akkor 11-ig ugyanazt a cicid add oda!Akát 15* is!MAjd 11-től ugyaígy a ásikat!És közben próbáld a szabad levegőn hagyi a ellimbód!Azt is amelyiket nem használjátok éppen,mert a levegő is jó gyógyító!
A lányom decemberben született (2 éve) és én egy rossz pólót cicinél kivágtam,hogy a mellbimbómkilegyen,mert anélkül fáztam!:)
De ezek csak tippek!RemélemNeked is jól jön valamelyik!Hagydela pótlást,mert különbenelapada tejed tényleg!Ha ilyen fejlődési ugrásoknálnempótolnál,hanemmondjuk 2-3 napraegymás mellé költöznétek a babáddal,és egész nap csak cicin lenne, akkor nagyon hamarbeállna!MAjd remélem 3 hós korában neked is bebizonyosodik hogyez ténylegműködik!
Drukkolok!
23 hósnapja szopizó kislány és 16 hetes pocakbabi anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!