Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tehetnék, hogy több tejem...

Mit tehetnék, hogy több tejem legyen?

Figyelt kérdés
A kórházban volt,hogy 70ml-t is evett egy ciciből,itthon gyakran már csak 10-20ml-t tud enni, szoptatás után próbálok fejni de nem jön semmi,hiába ittam a tejszaporító teát stb... Most 4hetes a babám!
2011. nov. 25. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbálj meg rostos baracklét inni amennyi belédfér,sok rostos étel,lehet homeopátiás gyöngyöt is,,nekem a tea használt,,édeskömény
2011. nov. 25. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:

őszibarack tényleg jó! Az olajos magvak is segítenek, meg pihenj sokat, rakd 2szer ugyanarra a cicire, hogy a végét is kiszopizza. Nálam sem vált be a fejés, csak ha kézzel csináltam. A kézi mellszívó nem olyan erős.

Tejserkentő teát én úgy csinálom, hogy egy kannába rakom 1filtert. Így nem olyan erős, de iható :)

Próbálj meg igény szerint szoptatni.

2011. nov. 25. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
*rakok
2011. nov. 25. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, az elején általában így van. Otthon általában kevesebb lesz az ember teje, mint a kórházban volt. A leghatásosabb a legegyszerűbb, tedd minél gyakrabban mellre! Lehet, hogy átmenetileg kevesebbnek fogod érezni a tejed, de ez csak azért lesz, mert mindet kiszivja. Viszont egy-vagy két nap kitartás, és több tejed lesz, annyi, amennyi neki kell. És lehet, hogy most is pont ebben a helyzetben vagytok, ezért tud csak ennyit szopizni. Vagy tudna többet is, csak épp akkor ennyi kellett neki. Ennyi idősen az én babám is volt, hogy csak harmincat evett. És csak azért jelzett, hogy éhes, mert cicit akart-mai napig is egy kis cicimumus:-) ne aggódj, jó úgy neki, ahogy van, szabályozza ő a dolgokat:-) Jó babazast
2011. nov. 25. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

Bocsánat az off-ért,de miért méritek hogy mennyit eszik?

Nyűgös a baba? Sűrűn kel fel? Nem hízik?

A babát tedd sűrűn mellre,és igyál meg napi legalább 2 liter folyadékot!

Üdv:3 lányos

2011. nov. 26. 11:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért kell mérni a súlyát,mert a kórházban szépen hízott,viszont itthon fogyott,állandóan sírt. végül tápszer kellett neki! Hiába teszem minél többször mellre,nem lett több tejem :( Sajnos a fiamnál sem volt elég,de ott már a kórházban is kapott tápszert!
2011. nov. 27. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!