Létezik olyan hogy semmi tejen nincs az anyának? Van erre valami előjel terhesség alatt, például nem nő semmit a mell?
Igen, létezik, de ennek hormonális háttere van.
Az én cicim sem nőtt semmit, mégis volt tej dögivel, szóval nyugi, neked is lesz! :)
Nekem se nőttek semmit a melleim a terhességem alatt, most van egy 6 hónapos kislányom és még mindig szopizik!
Pozitívan állj hozzá, gondold magadba hogy "lesz tejem, lesz tejem, lesz tejem...." és lesz!:)
A terhességemet én is végigaggódtam hogy lesz e tej vagy sem, de mikor megláttam a kislányom, cicire tettem és természetes volt hogy van tejem, eszembe se jutott hogy nem lesz. Szóval csak pozitívan!:)
Nekem nottek boven, 75Brol 85D-re, tehat hatalmas volt a valtozas. Volt elotejem is fel idotol es eleg sok. Megsem volt anyatejem. Szules utan meg az elotejem is elapadt, ahogy urultek ki belolem a terheshormonok.
Hormonalis oka volt nalam annak, hogy nem indult be a tejtermelesem.
Szerintem ne aggodj, allj hozza pozitivan es ha nehezen is indulna be, akkor se ess ketsegbe, ne orulj bele, mint en anno. Nem eri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!