Mennyi idő alatt alkalmazkodott nektek a cici akkor, amikor 6 hetesen megugrott a baba étvágya?

Észre sem vettem, hogy megugrott az étvágya. Ugyanúgy szopik egy mellből egy alkalommal, 3,5-4 óránként (7 hetes múlt)szépen gyarapodik a súlya (e múlt héten mérték meg 2. alkalommal. Nincs mérlegünk, és sosem mértem le, hogy egy alkalommal mennyit eszik.
Ti miért méritek?

(első válaszoló vagyok)
Nem mindenkinek egyforma a tejci mennyisége,lehet neked alapból több van mint a kérdezőnek,vagy hamarabb alkalmazkodott a cicid a dolgokhoz és észre sem vetted. Én sem mérem a babát,és 90%ban egy mellből szopizik,de akkor nekem sem volt elég.
A kérdezőnek pedig üzenem hogy írjon(akár privátba is) hogyan sikerülnek a dolgok és hogy ne mérje a babát minden etetésnél mert nehéz lesz róla leszokni!
Eleinte én sem mértem mindig, csak eltöltöttünk 4 stresszes napot a kórházban a picurral, ahol erősen megcsappant a tejem. Ott mindig mérni kellett, és valóban hozzászoktam, hogy tudni akarom, mennyit evett. elég tejem van-e. Amúgy már újra elegendő van, tényleg le kéne állni a mérlegeléssel...
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!