Szédülés, fejfájás, hányinger és gyengeség?
Vashiányos voltam, és a hányingert leszámítva minden tünetem azonos volt. Csináltass egy vérképet.
Ja, és ha hirtelen kezdődött, akkor persze valami vírus is lehet... De hátha nem az...
Nekem is volt ilyen, nálam vérszegénység okozta, vasat(ferro-folgamma)kellett szednem.
De okozhatja más is, eszel, iszol eleget? Vérnyomásod, vércukor szinted rendben?
Helyedben elmennék orvoshoz, egyszerűbb, mint találgatni.
Amúgy nekem ez akkor volt, amikor folyamatosan szedtem a vasat. Mégis 5,6 lett az eredményem. A doktornő tanácsára 3 hónapig napi kettőt szedtem, mire az eredményem 10,6-ra nőtt, ami még mindig a referencia tartomány alatt van!
Szóval a vas alattomos dolog, nehezen szívódik fel.
Jajj, bocs, ezt nem vettem észre. :o)))
No akkor viszont ez még a gyermekágy, ilyen tünetek simán beleférnek. Ha lázad nincs, akkor nem szükséges még orvoshoz menni. Ha egy hónap mulvára sem rendeződik, akkor viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!