Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig volt a babátok csak...

Meddig volt a babátok csak anyatejes? Meddig nem kapott semmiféle pótlást?

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 12:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
3.5 hónap, utána már kevés volt neki, ami a mellemben volt, nem tudtam szaporitani, és rohamosan apadni kezdett!
2009. aug. 13. 21:29
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
2 napig :) sajna nem indult be a tejem eléggé, tápszeresek lettünk, az elején aggódtam, mára már látom, h jó nagy hülyeség a tápszerezésnek ekkora feneket keríteni. Persze, akinek van teje, annál nanán h az a legjobb, de akinek nincs, az se vádolja magát egy pillanatig sem, semmi baja nem lesz a kicsinek tőle!
2009. aug. 13. 21:30
 13/21 anonim ***** válasza:
Ma öt hónapos a kislányom, még csak anyatejet kapott, és úgy tervezem, hogy még 2-3 hétig csak azt adok neki.
2009. aug. 13. 21:37
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak 2 hétig sikerült. :( De aztán én is rájöttem, nagy szenvedések árán, hogy a tápszertől is csodásan fejlődik! :)) Most 8,5 hónapos, makkegészséges jókedvű kis lurkó.
2009. aug. 13. 22:06
 15/21 anonim ***** válasza:
8. hónapja szoptatok 6 hós kora óta próbálkozunk a hozzátápival kisebb nagyobb sikerrel...még 5-6 cici van naponta...
2009. aug. 14. 07:03
 16/21 anonim ***** válasza:
1 éves koráig, aztán ő választotta le magát. 6 hósan kezdtük a hozzátápit, bár nem olyan szigorú szinten ahogy előírják.
2009. aug. 14. 07:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Most 15 hónapos,de csak szopik.Nem akar elfogadni mást.

Egyébként 5,5 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást,pár hónapig evett pár kanállal,de ma már semmi nem kell neki csak a cici.Hát...mi nem vagyunk átlagos példa,de ez van.

2009. aug. 14. 10:54
 18/21 anonim ***** válasza:

3 hónapos koráig,szinte napra pontosan.

akkoriban elég sok stressz ért,kimerültem,ezért kevesebb lett a tejem,épp 3 hónapot töltötte a kisfiam amikor tápszert kellett készítenem neki.

nagyon csalódott voltam.de nem is törödtem bele.

elötte is fejtem szopi után,de onnantól kezdve még többször,+tejserkentö teák,több pihenés-amennyire meg tudtam oldani- stb.

és ennek köszönhetöen még most is szopizik,bár naponta 1szer,este általában tápszert is kap.

5 hónapos most.

jövö héten tervezem,hogy elkezdünk kóstolgatni.

2009. aug. 14. 14:52
 19/21 anonim ***** válasza:
48%

5,5 hósan. Akkor kezdtük az almával, sárgarépával, sütőtökkel.

14 hósan most választottam le a ciciről, mert állapotos vagyok.

2009. aug. 14. 16:14
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiam 9 hónapos,6 hónapos volt,amikor elkezdtük a hozzátáplálást,de még mindig napi 3x-4x anyatejet kap.

2009. aug. 15. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!