Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen helyen, helyzetben...

Milyen helyen, helyzetben szoptattok?

Figyelt kérdés

Egyre kényelmetlenebbnek tartom a helyzetet, amiben szoptatok. Egy párnán fekszik a babám, a feje a karomon és a pocija az én testem felé fordul. De a karom már alig bírja.

Ti hogy szoptattok?

2009. máj. 6. 10:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nappal általában ülve, nem használok szopipárnát. Éjjel csak fekve. 4 hónapos a babám. Az első kettővel is így tettem anno.
2009. máj. 6. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mind a kettőt ágyban, fekve szoptattam. Ez nem annyira kimerítő és nálunk a kórházban is így tanítják.
2009. máj. 6. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A fiam most 4,5 hós. Csak fekve tudok. A szobájában van egy nagy kanapé, magam mellé teszem, és én oda fekszem mellé.
2009. máj. 6. 11:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ülve a kanapén, fekve nem tudok.
2009. máj. 6. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kikában vettünk ringatószéket, van hozzá lábtartó, születése óta abban szoptatom éjjel nappal, nagyon kényelmes. Nekünk fekve nem megy.
2009. máj. 6. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A kezdettől fogva szinte mindig csak fekve szoptattam. Magam mellé fektettem a babámat, szembe fordítottam magammal és így nagyon kényelmes volt. Sokszor mindketten belealudtunk a szoptatásba. Főleg éjszaka.

Már most nagy a kisfiam, 13 hónapos lesz, de még legtöbbször most is fekve szopik, mert csak cicin alszik el. De amikor nem altatás céljából szopik, akkor minden pózt kipróbálunk :-), mellém térdel, guggol, ül, sőt néha állva is szopik :-))). Ha már nagyobb, kitalálja ő, hogy mi neki a kényelmes. Addig meg ajánlom nektek a fekve szoptatást!

2009. máj. 7. 00:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Már két napja mi is fekve szopizunk.

És ugyanúgy ahogy az utolsó írta én is nagyokat alszom közben:).

Amúgy nagyon szimpatikus az utolsó hozzászóló! Látszik, hogy kiegyensúlyozott lehet a babád is.

Üdv

2009. máj. 8. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!