Híztok szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Nem hogy nem fogytam, de (igaz, az elején kényeztettem magam, majd meghaltam az édességért, de mióta lement rólam ez a zizi) még hítam is! Mi lesz így?2009. máj. 5. 13:12
1/12 anonim 

válasza:

Én fogytam, de az is igaz, hogy az elejétől tornáztam.
2/12 anonim 

válasza:

Én a szülés után azonnal az eredeti súlyomnál voltam.A szoptatás alatt szép lassan tíz kilót híztam.:(
3/12 A kérdező kommentje:
De a tornától meg óva intenek, mert megváltozhat a tej íze, és elutasíthatja a babóka. Amúgy sem egy zabagép!
2009. máj. 5. 13:18
4/12 anonim 

válasza:

A torna csak akkor változtatja meg a tej ízét, ha túlzásba viszed, izomlázad lesz és tejsav halmozódik fel az izmaidban.
Hidd el nekem 3 gyereket szoptattam 1 évig mindhátommal tornáztam végig a terhesség alatt is és a szülés után is. Nem volt semmi baj.
5/12 anonim 

válasza:

Én is híztam a szopi alatt.Szerintem a nők többsége hízik a szopi alatt.Én nem akartam lemondani semmi finom és jóleső dologról a szopi alatt.Pedig nem zabáltam és nem is ettem édességet.Sőt anyatejadó anya is voltam.Napi kb:1 liter tejet adtam le, plussz szopizott a kisebb napi 5ször a nagyobnak meg lefejtem 2*kb:3 dl-t.Szóval volt a testemnek munkája bőven.Mégis híztam majdnem 10 kilót.De nem igazán izgatott mert úgy voltam vele a gyerekért mindent.Ha már nem fog szopizni majd lefogyok.Ennek már 2 éve. Szopi már nincs viszont a kilók maradtak.
6/12 anonim 

válasza:

6 és fél hónapos a kisfiam és ugyanannyi vagyok, mint amikor kijöttem a kórházból. Sajna, így is 15 kg plusszal rendelkezem. :-(( Mostanság hagyja el a szopit, lassan eljárok majd edzeni. Már elég nagy, hogy apával is ellegyen. Én sajna nem vagyok egy otthon tornázós típus.
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudtam, hogy izomláz miatt a tejsav módosíthatja az ízt. Bár az én kondícióm! Már a másodikra feljönni is kész röhej! Szóval kétszer lendítem a karom, aztán kész az izomláz! De musz.lesz, mert recsegnek a csontjaim, fájnak az izületeim. Nem is elsősorban a kinézet miatt!
2009. máj. 5. 13:34
8/12 anonim 

válasza:

Én fogytam az elején. De most már ugyanannyi vagyok, mint amikor teherbe estem, igaz sokat nassolok. Most 1 éves, már nekiálltam tornászni, hogy ne legyen baj.
9/12 anonim 

válasza:

Szia! Én 5 kg plusszal jöttem ki a kórházból lassan 3 hónapja, és azóta is ennyi vagyok. Eleinte én is ettem mindent, ami eszembe jutott, mostanában viszont tudatosan kevesebbet eszem, és napi 20 percet mozgok. Érdekes módon, ugyanúgy megvan az 5 kg. Ki érti ezt!?
Amikor elkezdtem a napi tornát, volt egy kis izomlázam, de babám ugyanolyan jóízűen szopizott!
10/12 anonim 

válasza:

Én nem híztam a szoptatás alatt, de fogyni se tudtam. Amikor a babám már nem szopizott akkor diétáztam és tornáztam, de akkor sem történt semmi fél évig. Akkor abbahagytam a kínlódást és az éhezést. Fél év múlva maguktól mentek le a kilók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!