Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Agnus castus D6 segít a...

Agnus castus D6 segít a tejtermelés fokozásában, ha fáradtnak és rosszkedvűnek érzem magam?

Figyelt kérdés
Bár nagyon jó babám van, nem tudom jól beosztani az időmet, nappal nem tudok vele aludni, éjjel pedig 1-2x eszik és reggel korán (5-6)kel, így pár hete azt érzem, hogy nagyon fáradt vagyok és a tejem se elég neki (3,5 hónapos). Emelett egyre súlyosabb anyagi gondjaink is vannak, a férjem munkahelyi problémái is aggasztanak. Az agnus castus hangulatjavító és tejserkentő is, ugye? Kérlek, írjatok tapasztalatokat!
2009. máj. 5. 12:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia!biztos,hogy tejserkentő,mert én is ezt szedtem,de hogy hangulatjavító e,azt nem tudom!a www.homeopatiainfo.hu oldalon nézz utána,én is ott szoktam keresgetni!de fel a fejjel :-)
2009. máj. 5. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!