More Milk kapszula? Hol lehet venni? Tapasztalatok? Megéri? Nekem a homeos bogyók nem annyira jöttek be, a szoptatós teánál sem vettem semmi külit észre.
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 08:59
1/8 anonim válasza:
Nekem az utolsó reményem volt, de nem jött be, és k. drága volt...viszont egy ismerősöm ennek köszönheti, hogy lett teje. Asszem, ki kell próbálni, hogy lásd.
3/8 anonim válasza:
Brendonban is van, meg a Kenguru Goldban is azt hiszem. Kb 6000Ft a 60 darabos.
Van akinek nem válik be (nekem sem), de sokan esküsznek rá! Egy próbát megér.
4/8 anonim válasza:
szia!
annyira nekem sem vált be...sajnáltam,hogy kidobtam 6ezer ftot...
nekem azóta több a tejcsim, amióta sokkal több folyadékot isok..próbáld ki...
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, előbb próbálkozom akkor a még több folyadékkal, bár a vesém már gőzerővel dolgozik, nem tudom, hova fér még belém! :-)
2009. máj. 5. 10:27
6/8 anonim válasza:
nekem 4 hónap után majdnem elapadt a tejem, nagyon kevés volt, felettük a fagyasztóból. utolsó reményem volt és segített. most 7.5 hós és reggel este még szopizik. igaz, már kevesebb, de van!! én is patikában vettem. homeonál meg néha szünetet kell tartani és utána megint jó lesz. sok sikert!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszike! Egyébként lehet tudni, mi van benne? Nem lehet önállóan pl. teában összeállítani?
2009. máj. 5. 12:36
8/8 anonim válasza:
Szia! Mindenkinek más válik be,érdemes próbálkozni. Nekem jó volt a More Milk meg az Urtica U. is,de vigyázni kell az adagolással mert ha túl sokáig eszed akkor az ellenkező hatást fejti ki,vegyis apasztja a tejet.Jó ha az adagolásban jártas személytől érdeklődsz. A kapszulában van görögszéna mag,Benedekfű levél,csalánlevél,Édeskömény mag,kókuszolaj,szója lecitin. Nem tudom érdemes e az összeállításával bajlódni. Gyógyszertárban 5500ft a 60 db-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!