Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kipróbáltam minden tejserkentő...

Kipróbáltam minden tejserkentő praktikát, de semmi sem segít. Folyamatosan csökken. Vissza lehet fordítani a folyamatot? Hogyan?

Figyelt kérdés

Császárral szültem a 29. héten. Iker babáim intenzíven vannak, tehát fizikai kontaktus nincs. Próbálok itthon fejni, de nagyon nehezen megy.

Kipróbáltam a More Milk plus-t, Ricinus comm. 5CH-t, Urnica urens 5 CH, Laktoherb tea, barna sör, tojás leves, sok folyadék, stb-stb.

2011. okt. 26. 09:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szegény, az nem sok, de az is valami. Jó ez a 3 óránkénti, elég gyakori ahhoz, hogy ha akar szaporodni az a tej, akkor fog is, de nem annyira sűrű, hogy bedilizz a folyamatos fejéstől.

én erre gondoltam:

[link]

2011. okt. 28. 10:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia én írtam neked a Medela 2fejest, persze jó az egy fejes is, de azért belinkeltem neked a www. medela.hu, ott részletesen le van írva melyik gép mit tud, javaslom olvasd el, mert még azt néztem van az a Medela free style típus és azzal nem kell stresszelned, gumipánttal magadra rögzíted és akár órákig is rajtad lehet és közben csinálhatsz mást. Az jó ha már szépen esznek, korán dolgoztam és az jó jel. Segíthetsz még azzal is, hogy próbálsz pozitívan gondolkodni, ami ebben a helyzetben nem egyszerű, de egy próbát megér. Gondold azt, hogy iszonyú sok tejed van és napról napra több tejcsid lesz, több mint amire a babáidnak szüksége van, ugyanezt gondolhatod a babákkal kapcsolatban is. Gondold, hogy már több mint 2 kg-ak és már otthon vagy velük, hogy egészségesek és szépen fejlődnek. Nagyon drukkolok nektek. Most mennyi a súlyuk kb? Melyik klinikán vannak?

Kitartást kívánok. Hidd el láttam sok csodát amíg ott dolgoztam, fiatalabban született babát is adtunk haza egészségesen és az anyatejcsi megvédi őket a fertőzésektől, ez nagyon fontos. Nézd át a gépeket a medela.hu, lehet a brendon is be tudja rendelni neked.

2011. okt. 31. 08:18
 13/13 anonim válasza:

Szia!

Én fiam nem szopizott rendesen, már apadni kezdett a tejem, amikor az unimom forte készüléket bérelni kezdtem. Akkor volt a fiam 1 hónapos, és akkor kb.350ml tudtam naponta lefejni. Most 1 hónap elteltével már 620ml-t tudok lefejni. Én 5X fejek 3 óránként mindkét mellből a 7-7-5-5-3-3 perces módszerrel. Iszom a Mecsek Baby Teát, Rostos italt napi 1 pohárral és naponta 2 üveg Karamalz maláta sört. Szóval a rendszeres, gyakori fejéssel nemcsak fent tartani lehet a tej mennyiséget, hanem fokozni is.

2011. nov. 25. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!