Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan apadt el a tejetek?

Hogyan apadt el a tejetek?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy két nap alatt elapad? A kislányom (7hetes)nem szopik igy fejnem kell,de tegnap óta mindig kevesebb és kevesebb. Tegnap reggel még 220ml volt,most már csak 125. Lehet átmeneti a dolog? Mit tegyek? Három óránként fejek,rendesen eszem,iszom,homeós bogyót szedek. Lehet hogy ennyi volt?
2009. máj. 2. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk hamar beállt a kereslet - kínálat egyensúly az elején így nem kellett fejnem.

Aztán ahogy 6 hóslett és bevezetésre kerültek a szilárd ételek egyre kevesebbet szopott és a mellem is eként termelte a tejcsit.

Aztán 9 hósan egyszer csak eltolta a cicit magától. Azóta nem szpoik , a mellem pedig egyáltalán nem érezte meg h elszakadt róla a kislányom.

1 hétig még tudtam h van benne de nem feszült vagy ilyesmi, aztán szépen teljesen elapadt.

Aki feji a szopi mellett annak nehezebb elapasztani mert nála nem működik ez az egyensúly.

2009. máj. 2. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

bocsi, első író vagyok, csak a főcímet olvastam és már írtam is. :) Azt hittem az elapasztás a gond...

hülye vagyok! :)

Szerintem ez esetben kezd el inni a lactoherb teát! Herbáriában lehet kapni.

Tejelválasztást serkentő tea és mellette minél többet fejni, ha nem szopik a baba.

Orvosak említetted már? Mit csinál amikor szoptatni akarod? Lehet h böfi szorult be neki ezért nem akar ráenni.

2009. máj. 2. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem egyik napról a másikra apadt el :(

Pont 4 hós volt a lányom, mikor megjött a mensim éjszaka, és reggel már alig volt pár csepp tejem - pedig este még jóllakott.

Közel 3 hónapig küzdöttem, hogy visszajöjjön, homeo-bogyók, kapszulák, teák, spec étrend, fejtem mint egy őrült... semmi. Rémálom volt, feladtam. De ez csak a mi esetünk, egyáltalán nem valószínű, hogy nálatok is ilyesmi lenne.

Fejj továbbra is jó sokszor, és minél többet tedd mellre a babát. A Laktoherb tea tényleg jó, meg sokaknak bejött a More Milk kapszula is, próbáld ki őket.

sok sikert!

2009. máj. 3. 19:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.A kislányom amúgy születése óta nem szopik,a gyerekorvos azt mondta,hogy gyenge a szopóreflexe.Ezért kell,hogy fejjek.
2009. máj. 4. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!