Hogyan apadt el a tejetek?

Nálunk hamar beállt a kereslet - kínálat egyensúly az elején így nem kellett fejnem.
Aztán ahogy 6 hóslett és bevezetésre kerültek a szilárd ételek egyre kevesebbet szopott és a mellem is eként termelte a tejcsit.
Aztán 9 hósan egyszer csak eltolta a cicit magától. Azóta nem szpoik , a mellem pedig egyáltalán nem érezte meg h elszakadt róla a kislányom.
1 hétig még tudtam h van benne de nem feszült vagy ilyesmi, aztán szépen teljesen elapadt.
Aki feji a szopi mellett annak nehezebb elapasztani mert nála nem működik ez az egyensúly.

bocsi, első író vagyok, csak a főcímet olvastam és már írtam is. :) Azt hittem az elapasztás a gond...
hülye vagyok! :)
Szerintem ez esetben kezd el inni a lactoherb teát! Herbáriában lehet kapni.
Tejelválasztást serkentő tea és mellette minél többet fejni, ha nem szopik a baba.
Orvosak említetted már? Mit csinál amikor szoptatni akarod? Lehet h böfi szorult be neki ezért nem akar ráenni.

Nekem egyik napról a másikra apadt el :(
Pont 4 hós volt a lányom, mikor megjött a mensim éjszaka, és reggel már alig volt pár csepp tejem - pedig este még jóllakott.
Közel 3 hónapig küzdöttem, hogy visszajöjjön, homeo-bogyók, kapszulák, teák, spec étrend, fejtem mint egy őrült... semmi. Rémálom volt, feladtam. De ez csak a mi esetünk, egyáltalán nem valószínű, hogy nálatok is ilyesmi lenne.
Fejj továbbra is jó sokszor, és minél többet tedd mellre a babát. A Laktoherb tea tényleg jó, meg sokaknak bejött a More Milk kapszula is, próbáld ki őket.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!