Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tényleg nem lehet úszni, amíg...

Tényleg nem lehet úszni, amíg szoptatok?

Figyelt kérdés
A dokim ezt javasolta a fertőzések miatt.
2009. máj. 2. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tilos az úszás, de a fertőzésekre tényleg vigyázni kell. Mi voltunk nyaralni vízpart mellett, amikor szoptattam, és nem volt semmi gond. A lényeg a higiéniára ügyelj, a fürdések után. Nem hiszem, hogy baj lenne az úszásból.

üdv. Csilla

2009. máj. 2. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Én jártam úszni szoptatás alatt, semmi gond nem volt. A fertőzéseket nem a vízből lehet elkapni, mert azt fertőtlenítik és ellenőrzik, hanem az uszoda egyéb részeiben. Például leülsz a padra az öltözőben, puszta kézzel fogod meg a kilincset a klotyóban, használod az ottani WC papírt stb. Ezekre kell odafigyelni, és akkor nem lesz baj. Ha pedig a melledre gondolt, mármint hogy ott fertőződsz meg, akkor annyi, h' addig ne járj, amíg az első pár hónapban nagyon tele van a mell. Ha beállt a kereslet-kínálat, akkor már nem szivárog a tej. Esetleg be lehet kenni bimbóvédő krémmel, az vízhatlanítja arra az időre.
2009. máj. 2. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy a tópart illetve tenger vízben kevesebb fertőzést lehet elkapni mint az uszodákban és termál-fürdőkben!Ahogy az előttem szóló is írta kellenek az óvintézkedések!
2009. máj. 3. 09:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Én agyszer úsztam a Tiszába és pápát intettem utána a tejnek. Ekkor a lányom 4,5 hónapos volt. Nemvolt nálam száraz fürdőruha és a hideg vízes teljesen elapasztotta a tejemet. Igaz, hogy a kicsim sem volt egy túl lelkes szopizó és így mostmár visszatekintve én sem tettem meg mindent, hogy megmentsem a tejtermelést. Szerintem mindenképpen legyen nálad száraz fürdőruha és rögötn cseréld is ki!
2009. máj. 4. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.