Szoptatás alatt mértél ébredési hőt? Hogy alakult?
Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 07:31
1/6 anonim válasza:
Én mértem, de nekem nem jött meg, nem is volt peteérésem egész szoptatás alatt, úgyhogy nekem erről az időszakról nem hőgörbém van, hanem "hőegyenesem" :) Gyakorlatilag tényleg egy egyenes vonal hónapokon keresztül.
10 hónapig szoptattam, most 11,5 hós a babám, várom, hogy megjöjjön, talán a jövő héten, mert már volt most a napokban peteérésem (érzés szerint is és a görbe szerint is).
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Mennyi volt a hőd , 37 fok körül vagy alatta?
2011. okt. 15. 14:34
3/6 anonim válasza:
Majdnem minden nap 36,7 (szoptatás alatt), néha 36,6, néha 36,8.
Amikor nem szoptattam, hanem a terhességre készülve mértem a hőmet, az alaphőm 36,3-36,4 volt.
Most szoptatás után vagyok 1,5 hónapja, 36,5-36,6 az alaphőm.
5/6 A kérdező kommentje:
Én még szoptatok , most 36,6 és 37 között mozog a hőm, még egyszer sem volt peteérésem szülés óta. Most 7 hónapos a fiam. Köszönöm a választ!
2011. okt. 17. 06:37
6/6 anonim válasza:
Mindkét babámat 10 hónapig szoptattam, nekem sem volt peteérésem szoptatás alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!