Miért nem akar szopizni?
Figyelt kérdés
3 hónapos a babám, eddig szépen szopizott, de egy pár napja egyre többször elutasítja a mellem. Kb 5 perc után elkezdi rángatni, és nem hajlandó tovább szopni. Utánna sírdogál de ha vissza akarom tenni újra ezt csinálja. Szerintetek mi lehet a gond?2009. ápr. 30. 07:03
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg ugyanabból a mellből, csak más pozícióban, vagy a másik melledből etetni? Akkor is csinálja? Az én fiam akkor köpi ki a cicim és nem kell ugyanaz, ha nem jön belőle a tej. Vagy elálmosodik közben, de nem tud elaludni valamiért. Én ezeket figyeltem meg a fiamnál úgy kb. 2 hónapja, igaz, ő már 8 hónapos.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi a választ.:)
Persze próbálom váltogatni a melleim, de egyik sem kell neki.Kiszívja az elejét mindkettőből aztán jön a hisztike.
Több pózban is szoptatom már az elejétől.
2009. ápr. 30. 08:34
3/4 anonim válasza:
Szia!Nemtudom miért van ez,de az én kisfiam is ezt csinálta pár hétig.Próbáltam én is minden poziciót(a fekvő volt a legjobb,annál is maradtunk),aztán abba hagyta.De az is lehet hogy jóllakott és nem kér többet.Jön még utánna tejcsi sok?Nekem azt is mondták,ne használjak hónaljra semmit vagy váltsak tusfürdőt,mert nem érzi az illatodat.Csak ne hagyd rá,hogy mindig csak az elejét szívja ki.Remélem sikerül tovább szopiztatni.:)
4/4 anonim válasza:
Céltudatos a baba:) már uj ciciket akar :D mint minden rendes férfi ember :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!