Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha szoptatás alatt teherbe...

Ha szoptatás alatt teherbe esnék, a babám mikortól venné ezt észre a tej ízén?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, akkor megváltozik a tej íze, de mikortól érezhető rajta?
2011. okt. 9. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy olyankor elapad a tej hamarosan.

Egyébként a kisgyerekek azonnal "megérzik", még akkor, amikor te nem is tudsz a terhességről.

2011. okt. 9. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Elég sokan szoptatnak terhesség alatt, szóval nem hiszem, h olyan nagy változás lenne. Lehet, h vannak érzékenyebb babák.
2011. okt. 9. 16:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam nem vette észre a változást, ugyanúgy szopott tovább. A tejem sem apadt el.
2011. okt. 9. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Lányom sem vette észre a változást, és a tejem sem csökkent. igaz 10 hetesen véget ért a szopizás, mert kórházba kerültem.
2011. okt. 9. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem a beágyazódáskor szólt a ányom,hogy "babi bent"!

Tervezett a második bébink is, de nem adtam akkor még a lányom szavára, de 5 np múlva már én is tudtam, hogy igaza volt!ÉS tuti a tejről vette észre észre mert a cicimet mutogatta, miközben azt mondta babi bent!

De nekem sem lett kevesebb tejem azóta is ugyanúgy szopizik!

22 hós kislány és 9 hetes pocakbabi anyuja

Amúgy a 16-20. héttől már a pocaklakónak való (előtej) tej termelődik!Cicifüggők babák ezt az időszakot is szopizásal töltik!De vannak akik már ekkor nem kérik!

De az ízváltozás már a fogantatástól van, csak akkor még szopizó babának való tej jön!

2011. okt. 9. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Fiam (mint utólag összeraktam) a beágyazódás körüli 3-4 napban nem kért cicit, de azóta ugyanúgy kell neki, mint előtte. Tény, hogy kevesebb a tejem, de azért altatáshoz épp elég. :)

17 hós kiskrapek és 3 hónapos kispocak anyukája.

2011. okt. 10. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!