Két hetes a kisbabám.3 napja magas lázam van, begyulladt a mellem. Mit tudok tenni, hogy jobb legyen?
ne hagyd abba a szoptatást, neked is és neki is a legjobb, ha szopik!
még ajánlanám a Garmastan kenőcsöt, ezzel masszírozd a melledet, segít a gyulladást elmúlasztani
én is nagyon beteg voltam kétszer is a kicsi babám mellett, de a szoptatást nem hagytam abba, ő mos egy éves és még nem volt beteg
ha nem ment lejjebb a lázad, menj el újra az orvoshoz, létezik olyan antibiotikum, ami mellett lehet szoptatni, és hűtőfürdőzz addigis
ha most nem szoptatod a kicsit, többé valószínűleg nem is lesz hajlandó elfogadni a cicit
Szia.Én most lábaltam ki belőle.Nekem 39,5 volt a lázam 4 napig és 37 alá 1 hétig se ment le.Augmentint szedtem,amelett lehet szoptatni.Nagyon sokat sírtam a szoptatatások altt annyira fájt,már véreset bukott a babám.Pedig jó lenne ha foglakozna veled a védőnő, mert ő megtudja nézni nincs e genny a tejedbe,mert akkor nem szoptathatsz.Lázasan lehet.melegvizes borogatást tegyél rá minden szopi elött,de nagyon meleget,utána fejj és maszírozz,majd megint fejj.Ha fáj 2 szopi között langyosvizes borogatást tegyél rá,az apis mellifica homeopátiás bogyó aranyat ér,nem kerül sokba,de tényleg segít,nekem segített.lázra algopirint napi 4-et bevehetsz,az sem árt.ezeket a dokim és védőnőm tanácsolták nekem, igy menekültem meg a kés alol.Ha nem megy le a lázad mindenképp menj orvoshoz,ne várd meg még nagyon nagy lesz a fájdalom és a csomó benne.
sok sikert és kitartást neked.Gyógyulj meg minél hamarabb.
ha budapesti vagy szerintem menj el szoptatási ambulanciára mindenképp Ők megmentenek Titeket!! (szent István kórház tel: 216-0350/1644 vagy 455-5700/1644 ill. nem emlékszem,hogy az Ies vagy IIes klinikán is van ilyen) én is átéltem a 2.babámmal,de sajnos a sok hideg borogatástól elapadt a tejem,és nem is jött vissza... JObbulást ,tudom,hogy milyen szörnyü....
ajánlom még a www.lll.hu oldalt elolvasni,felhívni szoptatási tanácsadót!! mindenképp kérj segítséget!!
Szia! A gyógyszer mellett még a következö módon segíthetsz. Szoptatás illetve fejés elött melegíteni kell. Zuhanyozz, vagy Weleda olajjal masszírozd át. Olaj és infrarót lámpa is segít. Szopi után pedig hüteni kell, jégakuval vagy pl. nekem túrót tettek rá a kórházban.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!