Mit gondoltok a fogamzásgátló tabi szedéséről a szoptatás alatt? Biztosan nem kerülnek hormonok a baba szervezetébe?
Figyelt kérdés
Én szeretnék tablettát felíratni, de sajnos bogarat ültettek a fülembe azzal kapcsolatban, hogy honnan tudhatnánk, hogy nem tesz -e kárt a babában az a csekély mennyiségű hormon ami átjut az anyatejbe? Honnan tudhatnám, hogy később, ha felnő nem lesz -e gondja a teherbeeséssel esetleg amiatt mert én szoptatás alatt tablettát szedtem? A gumióvszert nagyon nem szeretjük, a spirál megvételéhez pedig a mi pénztárcánk meglehetősen szűkös most ... Ki mit gondol erről a kérdéskörről?
4 hetes Tündérke anyukája
2011. okt. 5. 18:56
11/11 anonim válasza:
Hát én nem úgy álltam hozzá az óvszerhez, hogy nem jó, meg fúúúj, de amikor már sokadszor kezeltek húgyúti fertőzéssel, akkor azt mondtam, hogy elég. Úgy kezdődött, hogy csípett az óvszer, majd 1-2 nap múlva véreset pisiltem és közben majd meghaltam. Akármilyen fajtát kipróbáltunk mindig ugyanígy végződött. És síkosítóval együtt is ugyanez volt a helyzet. Így maradt a gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!