Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 4-5 hós körüli anyatejes...

4-5 hós körüli anyatejes babák Anyukái! Kb hány mililiter tej van egy melletekben egy etetésre?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 13:51
 1/5 A kérdező kommentje:
...és hány óra alatt gyűlik ez a mennyiség össze?
2009. ápr. 28. 13:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem sok tejem volt amikor a fiam ennyi idős volt.De ez változó volt.Reggelenként,mivel aludt éjjel kb 300-400ml.Legalábbis ennyit tudtam lefejni az egyik ciciből,a másikból jóllakott.Amúgy napközben ha kellett akkor 200 ml tudtam kifejni.Nekem 2-4 óránként teljesen telítődtek a cicijeim,főleg a jobb mellem.most 11 hós a babám,és szerintem 200-250ml simán kiszopizik.De mivel már régóta nem fejek ezért most nem tudom pontosan,csak érzésre,mivel tejleadó voltam így érzem hogy mennyi a tejcsim!
2009. ápr. 28. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:
3 és fél hónapos a babám,csak szopizik,de sosem mértem le a mennyiséget,mikor neki elég kilöki a nyelvecskéjével,és nagyot büfizik,onnan tudom hogy jóllakott.Már több mint 8 kiló ugyhogy biztos elég neki,és éjszaka már 5 óra hosszát is végigalszik.A cicim 4-5 óa alatt megtelik,mindkettö,de hogy mennyit szív ki meg nem tudnám mondani.Nagylányom 13 éves,9 hónapig szoptattam,és vele is így volt....Üdv...jó babázást.
2009. ápr. 28. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 4 hós a babám, és változó, hogy mennyit eszik. Van mikor 170ml van hogy kevesebbet van hogy többet.Kb. 4óra kell mire újratermelődik de van mikor még több.Nekem mindig attól függ, mennyit eszek,iszok és mit.
2009. ápr. 28. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Jövő héten lesz 5 hónapos a babám. Egyszerre egy mellemet eszi ki, változó, 140-240 között, de legtöbbször 180-at. Kb 2-3 óránként eszik, naponta 6-7 alkalommal. Minden alkalommal tudnék még belőle kifejni.
2009. ápr. 28. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!