4-5 hós körüli anyatejes babák Anyukái! Kb hány mililiter tej van egy melletekben egy etetésre?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 13:51
1/5 A kérdező kommentje:
...és hány óra alatt gyűlik ez a mennyiség össze?
2009. ápr. 28. 13:54
2/5 anonim válasza:
Nekem sok tejem volt amikor a fiam ennyi idős volt.De ez változó volt.Reggelenként,mivel aludt éjjel kb 300-400ml.Legalábbis ennyit tudtam lefejni az egyik ciciből,a másikból jóllakott.Amúgy napközben ha kellett akkor 200 ml tudtam kifejni.Nekem 2-4 óránként teljesen telítődtek a cicijeim,főleg a jobb mellem.most 11 hós a babám,és szerintem 200-250ml simán kiszopizik.De mivel már régóta nem fejek ezért most nem tudom pontosan,csak érzésre,mivel tejleadó voltam így érzem hogy mennyi a tejcsim!
3/5 anonim válasza:
3 és fél hónapos a babám,csak szopizik,de sosem mértem le a mennyiséget,mikor neki elég kilöki a nyelvecskéjével,és nagyot büfizik,onnan tudom hogy jóllakott.Már több mint 8 kiló ugyhogy biztos elég neki,és éjszaka már 5 óra hosszát is végigalszik.A cicim 4-5 óa alatt megtelik,mindkettö,de hogy mennyit szív ki meg nem tudnám mondani.Nagylányom 13 éves,9 hónapig szoptattam,és vele is így volt....Üdv...jó babázást.
4/5 anonim válasza:
Nekem 4 hós a babám, és változó, hogy mennyit eszik. Van mikor 170ml van hogy kevesebbet van hogy többet.Kb. 4óra kell mire újratermelődik de van mikor még több.Nekem mindig attól függ, mennyit eszek,iszok és mit.
5/5 anonim válasza:
Jövő héten lesz 5 hónapos a babám. Egyszerre egy mellemet eszi ki, változó, 140-240 között, de legtöbbször 180-at. Kb 2-3 óránként eszik, naponta 6-7 alkalommal. Minden alkalommal tudnék még belőle kifejni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!