Kinek segített a tej megindulásában az Urtica urens homeopátiás szer?
Gratulálok a babához!
Én szedtem. Már a kórházba is vittem és ha jól emlékszem a 2. naptól kezdtem szedni, napi 3X5 golyót. Bár akkor nem tudtam, hogy nem szabad előtte-utána enni-inni, így én ettem és ittam is. Hogy ettől-e, vagy nem, de a tejem bedurrant, néhány nap múlva már tejlázam volt, annyi tejem volt. :) Amúgy napi 4-5 liter folyadékot ajánlott az orvos, így én azt meg is ittam. Kérdezd meg mit kíván a feleséged, esetleg levest? Én iszonyatban kívántam a húslevest! Tehát, ami biztos hogy most kell neki: sok folyadék és pihenés!
Boldog babázást!
én szedtem. pontosan így klrd: urtica urens ch5. mondd, hogy tejtermeléshez kell, mert ha más ch-t veszel, az pont az ellenkezőjét váltja ki. napi 2x5 golyót kell szedni. nem drága pár 100 ft, érdemes kipróbálni.
tanács: u.u., szoptatós tea, mellszívó. nekem ezek segítettek. minél többször kell fejni, akkor is ha nem jön tej, mert inger kell a mellnek!!!
én természetes módon szültem, már 8 hónapja és még mindig van csomó tejem. császáros szülés után nehezebben indul meg a tej.
Én is császárral szültem 5 hónapja. Első naptól szedtem az urticát homeopátiás orvos tanácsára napi 2x5 golyót (reggel-este), előtte-utána fél óráig nem szabad mentolos, kámforos cuccot enni, használni és akkor jó lesz. Mellette ittam laktoherb teát is. Szülés után 4. napon lett tejem, 2-3 nap alatt lett rengeteg és azóta is csak szoptatom a kisfiamat.
Szóval szerintem vegyél a feleségednek Urtica Urens 5CH-t, és a fentebb írt adagolásban szedje, nem lehet baj! Persze mellette jó azért, ha iszik valamilyen tejelválasztást serkentő teát is, biztos ami biztos.
Nekem egyébként a szülészorvos azt mondta, hogy császáros szülés után simán jó, ha 4-5 nap alatt jön meg a tejcsi.
Sok sikert, és írd majd meg, mi lett végül!
Az nekem nagyon nem viszont a Ricinus communis annál inkább !!
Ricinus communis 5 ch naponta 3x5 golyócskát nyelv alá helyezve kell bevenni ott elolvad és elötte utána 30 percig nem szabad enni ,inni !!
Nekem nagyon bevált !!!!!!!!!!!!üdv egy 9 hós baba anyukája niki
Beindul a tejtermelődés annélkül is.
Az első napokban nem igazán van tej max előtej. Utánna be fog ne aggódjatok.
Ha ráteszik a babát esetleg akkor mindenféle hormonális dolgok beindulnak és annak hatására megindul a tejcsi.
Utána már csak meg kell tartani.
Sok szerencsét és grat a babóhoz.
Köszönöm a hozzászólásokat. Már van előteje a feleségemnek és a pici is érti a dolgát. :))) Most már csak napok kérdése és rendesen beindulhat.
A teát issza és szedi ezt a készítményt is... Bízunk a teljes sikerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!