Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kinek segített a tej megindulá...

Kinek segített a tej megindulásában az Urtica urens homeopátiás szer?

Figyelt kérdés
Érdemes venni? A feleségem császárral szült ma és talán gyorsabban beindulna a teje, ha szedné ezt a készítményt. Valaki? Tapasztalatok?
2009. ápr. 25. 15:26
 1/10 anonim ***** válasza:

Gratulálok a babához!

Én szedtem. Már a kórházba is vittem és ha jól emlékszem a 2. naptól kezdtem szedni, napi 3X5 golyót. Bár akkor nem tudtam, hogy nem szabad előtte-utána enni-inni, így én ettem és ittam is. Hogy ettől-e, vagy nem, de a tejem bedurrant, néhány nap múlva már tejlázam volt, annyi tejem volt. :) Amúgy napi 4-5 liter folyadékot ajánlott az orvos, így én azt meg is ittam. Kérdezd meg mit kíván a feleséged, esetleg levest? Én iszonyatban kívántam a húslevest! Tehát, ami biztos hogy most kell neki: sok folyadék és pihenés!

Boldog babázást!

2009. ápr. 25. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia!Csak akkor szabad szedni ha alacsony potenciában van tej.És akkor is csak napi 2*5golyócskát.Nekem úgy mondták hogy minden szoptatás előtt 20perccel 5golyó és ennek az eredménye az lett hogy ami volt tej az is elapadt és annak az illetőnek aki ezt tanácsolta neki is elapadt a teje.
2009. ápr. 25. 15:34
 3/10 anonim ***** válasza:

én szedtem. pontosan így klrd: urtica urens ch5. mondd, hogy tejtermeléshez kell, mert ha más ch-t veszel, az pont az ellenkezőjét váltja ki. napi 2x5 golyót kell szedni. nem drága pár 100 ft, érdemes kipróbálni.

tanács: u.u., szoptatós tea, mellszívó. nekem ezek segítettek. minél többször kell fejni, akkor is ha nem jön tej, mert inger kell a mellnek!!!

én természetes módon szültem, már 8 hónapja és még mindig van csomó tejem. császáros szülés után nehezebben indul meg a tej.

2009. ápr. 25. 15:34
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem sajnos nem nagyon használt 11 hetes a baby de tejem egyre kevesebb
2009. ápr. 25. 16:40
 5/10 anonim ***** válasza:
szia én az elejétől kezdve szenvedtem a tejemmel, aligvolt. Vettem urticát, két napig jobb volt a helyzet, de aztán elapadt a tejem.
2009. ápr. 25. 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is császárral szültem 5 hónapja. Első naptól szedtem az urticát homeopátiás orvos tanácsára napi 2x5 golyót (reggel-este), előtte-utána fél óráig nem szabad mentolos, kámforos cuccot enni, használni és akkor jó lesz. Mellette ittam laktoherb teát is. Szülés után 4. napon lett tejem, 2-3 nap alatt lett rengeteg és azóta is csak szoptatom a kisfiamat.

Szóval szerintem vegyél a feleségednek Urtica Urens 5CH-t, és a fentebb írt adagolásban szedje, nem lehet baj! Persze mellette jó azért, ha iszik valamilyen tejelválasztást serkentő teát is, biztos ami biztos.

Nekem egyébként a szülészorvos azt mondta, hogy császáros szülés után simán jó, ha 4-5 nap alatt jön meg a tejcsi.

Sok sikert, és írd majd meg, mi lett végül!

2009. ápr. 25. 21:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Az nekem nagyon nem viszont a Ricinus communis annál inkább !!

Ricinus communis 5 ch naponta 3x5 golyócskát nyelv alá helyezve kell bevenni ott elolvad és elötte utána 30 percig nem szabad enni ,inni !!

Nekem nagyon bevált !!!!!!!!!!!!üdv egy 9 hós baba anyukája niki

2009. ápr. 25. 23:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Beindul a tejtermelődés annélkül is.

Az első napokban nem igazán van tej max előtej. Utánna be fog ne aggódjatok.

Ha ráteszik a babát esetleg akkor mindenféle hormonális dolgok beindulnak és annak hatására megindul a tejcsi.

Utána már csak meg kell tartani.

Sok szerencsét és grat a babóhoz.

2009. ápr. 26. 00:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok a babátokhoz!Én is császárral szültem,és 4-5 nap múlva lett tejem,persze minden nap tegye cicire a picit!Én is szedtem az Urticát,de szerintem nem igen használ,mellette Laktoherbet ittam,na attól beindult,és a fejés,azt eleinte kell,mert akkor több termelődik. :) Most 4 hónapos elmúlt a kisfiam,szoptatom,és van bőven tejci :) Jó egészséget kívánok Nektek,és örömteli babázást!
2009. ápr. 26. 11:04
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat. Már van előteje a feleségemnek és a pici is érti a dolgát. :))) Most már csak napok kérdése és rendesen beindulhat.

A teát issza és szedi ezt a készítményt is... Bízunk a teljes sikerben.

2009. ápr. 27. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!