Meddig fejtetek, amikor már beállt a kereslet-kínálat?
Figyelt kérdés
1 hónapos a babám és klasszul beállt a kereslet-kínálat a szopiban. Fejjek még, Úgy is, hogy nem túl sokat tudok utána lefejni és csak napi 1 x fejek, este. Ez kevés2009. ápr. 24. 14:32
1/6 anonim válasza:
én nem fejtem és klasszul működik a dolog most 8 hós:-)
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor simán átvészeltétek a fejlődési ugrásokat is?
2009. ápr. 24. 14:44
3/6 anonim válasza:
Én egyátalán nem fejtem, nem is nagyon tudtam, méghis még csak szopizik. 5 hós. A fejlődési ugrásoknál kb egy hétig többször evett, majd beállt a dolog.
4/6 anonim válasza:
első vagyok: igen nem volt gond.
5/6 anonim válasza:
én sem fejtem csak egyszer, amikor el kezdett becsomósodni a mellem. 3,5 hónapos a babám 8 kiló és 65 centi.:-)A szoptatási tanácsadó is azt mondta nekünk, hogy elvileg nem szükséges fejni. Jó babázást!
6/6 anonim válasza:
szia! én 3 hos koráig fejtem! most 4 honapos! Sajnos amikor növekedési ugrás van akkor bizony potolnom kelll addig, de utána minden oké. ez kb 1 hét!
Jo babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!